Přepínaní bank a režím záchrana

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
pkotatko

Přepínám třípolohovým přepínačem na vysílači a mžikový spínač je v tomto nastavení na nic. Pochopil jsem to správně?

Zalezi na moznostech vysilace. Budto jednu banku hodit treba pres mix na mzikovy prepinac a pak ho mit jako zachranu. Nebo pres letove rezimy kde by se menil i ten kanal rizeni bank. Dva rezimy (banky) mit nekde na nejakem prepinaci a treti letovy rezim + banku (zachranu) na mzikovem prepinaci. Zalezi jestli a jak ti to umozni vysilac.
Pripadne (trochu zverstvo) si uvnitr radia jednu pozici toho tripolohoveho prepinace propojit klidne i paralelne s mzikovym.
Miky61

Teď už se v tom začínám trochu ztrácet, nicméně po odpovědi Habáska, jsem dospěl k názoru, že asi nejrozumnější bude do konce sezóny pilně trénovat lety se stabilizací a v zimě našetřit na nové rádio se sběrnicí s-Bus. Prostě začátek s walkerou a Devo8 byla Velká, ale opravdu Velká chyba.
V každém případě díky za cenné rady.
Miky61

Díky pkotatkovi za radu s těmi mixy. Vzal jsem zbytky rozumu do hrsti a už mám namixovanou banku 2. se záchranou na mžikovej spínač. A pak, že to nejde.
ZeXx86
Site Admin

Super, tak to jsem rád. Mixy jsou trochu složitější, ale někdy to bez nich bohužel nejde.
Hlavně, že se to povedlo.
Spirit System developer
Post Reply