Udělal jsem s Chase 8 letů a problém se neprojevil. Zatím ho mám bez feritového kroužku a po inicializaci jsem ho přenášel.
Rozdíl proti minulým pokusům byl ten, že jsem nerozhodl nepoužíval governor ve Spiritovi, RPM kabel ale zůstal zapojený. Možná jde o náhodu, uvidím po delší době
1.3 - letový záznam
tak dnes rano 4lety bez přenášeni diagnostika žadna zavadá, pak jednou jsem donesl vrtulník na stul a žlutě překročen limit vrtulky včera jsem ještě jednou opakoval aktualizaci 1.3.1
stalo se mi dříve u aktualizaci 1.3.0 po nahráni nechodila výškovka, po opakovaném nahráni vše bylo ok, tak jsem to včera zase zkusil
uvidím co ukáže večer
stalo se mi dříve u aktualizaci 1.3.0 po nahráni nechodila výškovka, po opakovaném nahráni vše bylo ok, tak jsem to včera zase zkusil
uvidím co ukáže večer
Spirit-ano / JETI DS-14 / Goblin 770 / Goblin RAW / Phoenix /
Prekroceni limitu vrtulky je normalni a neni to zavada. Jak helinu neses, tak s ni otocis. Gyro stale funguje a snazi se to otoceni eliminovat. A tak samozrejme vrtulka dojede az na doraz. Proto ta hlaska. Pokud by jsi tu hlasku dostaval behem letu, svedcilo by to o male ucinnosti vrtulky.
Je to jedno z moznych reseni. Ale byl bych klidnejsi, kdyby se zjistilo cim je opravdu tento problem zpusoben a jak velky ma dopad na funkcnost.
Takto by se jen zaridilo, ze to uzivatel neuvidi, kdyz nechce.
Takto by se jen zaridilo, ze to uzivatel neuvidi, kdyz nechce.
Spirit System developer
Na kabel od BECu jsem pridal feritovy krouzek. Beze zmeny. Kdyz pouzivam Spirit governor, tak v cca 3/4 pripadu se logu objevy vetsinou 1x zaznam "hlavni smycka programu uvazla" a na konci "nizke napajeci napeti". Kdyz jsem s FW1.3.1 udelal cca 12 letu s pouzitim interniho governoru Hobbywingu, problem se ani jednou neprojevil. To mi uz neprijde jako nahoda...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Skvele
Dekuji za info. Takze s verzi 1.3.2 je to jiz v poradku?
Spirit System developer