Vypada to, ze bude neco spatne.
Mohl bych prosit o zaslani nastaveni z jednotky? (4ds soubor) a nejlepe take schema pripojeni nebo jen foto, jak jsou pripojene kabliky.
Aby fungoval klasicky prijimac musi byt nastaven PWM typ prijimace.
[VYŘEŠENO] Nelze spárovat s DSM2 ani DSMX satelitem
Spirit System developer
-
sampoalphascan
Já vím, přepl jsem to na PWM.
Nastavení jednotky je momentálně tovární s přepnutím na spektrum, + napájení z reglu + připojený jeden satelit s kterým to předtím jelo.
Zbytek už jsem postupně odpojil s tím jestli není chyba v něčem jiném.
To původní s nastavením na přijímač PWM s kterým jsem lítal mám uloženo v PC.
V zásadě i když všechno odpojím tak se satelitem to nabindovat nelze / jednotka přerušovaně bliká z rychla do pomala po čase svítí stále, satelit blikne jednou krátce, a když to přepnu na PWM a připojím přijímač tak nevidí signál z přijímače.
Nastavení jednotky je momentálně tovární s přepnutím na spektrum, + napájení z reglu + připojený jeden satelit s kterým to předtím jelo.
Zbytek už jsem postupně odpojil s tím jestli není chyba v něčem jiném.
To původní s nastavením na přijímač PWM s kterým jsem lítal mám uloženo v PC.
V zásadě i když všechno odpojím tak se satelitem to nabindovat nelze / jednotka přerušovaně bliká z rychla do pomala po čase svítí stále, satelit blikne jednou krátce, a když to přepnu na PWM a připojím přijímač tak nevidí signál z přijímače.
-
sampoalphascan
Původní banky s kterými jsem lítal - přijímač PWM
Velmi dekuji za informace.
Zapojeni vypada v poradku.
Mohu se jeste zeptat, kdy jednotka blika z rychla do pomala? Blikat by vubec nemela.
Po pripojeni napajeni by mela LED na jednotce pouze plynule pulzovat priblizne 6 vterin a pak zustat svitit.
Zapojeni vypada v poradku.
Mohu se jeste zeptat, kdy jednotka blika z rychla do pomala? Blikat by vubec nemela.
Po pripojeni napajeni by mela LED na jednotce pouze plynule pulzovat priblizne 6 vterin a pak zustat svitit.
Spirit System developer
-
sampoalphascan
Já děkuji.
Na připojení dvou káblíků toho pokazit moc nelze
Bliká ihned při připojení napájení, je jedno jestli s bindovacím kolíkem nebo bez. A to poměrně dlouze, odhadem v rozmezí půl aż minutu, neměřil jsem to, netrvá to vždy stejně dlouze, nakonec zůstane svítit stále.
Na připojení dvou káblíků toho pokazit moc nelze
Bliká ihned při připojení napájení, je jedno jestli s bindovacím kolíkem nebo bez. A to poměrně dlouze, odhadem v rozmezí půl aż minutu, neměřil jsem to, netrvá to vždy stejně dlouze, nakonec zůstane svítit stále.
Mohu se jeste zeptat, kdy jednotka takto zacala nabihat? Tady bude zakopan pes.
Spirit System developer
-
sampoalphascan
Po přepnutí jednotky z PWM na spektrum dsmx.
Poslu soukromou zpravu at se muzeme domluvit na reseni.
Spirit System developer