[VYŘEŠENO] Vyznam parametru "Pocatecni reakce cykliky"

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
Post Reply
TomasN

K cemu presne slouzit parametr "Pocatecni reakce cykliky"? V navodu jsem nasel jenom zminku v kapitlole "Problemy a jejich reseni", ze ho mam zvysit, pokud budou povely cykliky opozdene. Jak se ale projevi, kdyz bude tento parametr prilis vysoky?
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
ZeXx86
Site Admin

Kazdy parametr ma v programu po najeti mysi nad nej kratky popisek, mozna to bude stacit.

Ale jednoduse receno, cim vyssi bude hodnota, tim se bude heli ovladat primeji - rychlejsi reakce.
Prilis vysoka hodnota znamena, ze po kazdem rychlejsim pohybu se heli zhoupne/oklepe.

Vetsinu parametru, ktere se nenastavuji primo v pruvodci doporucuji pro zacatek nechat jak jsou ve vychozim stavu.
Podle toho jak se bude model chovat, tak je pak menit, aby tomu nic nechybelo.
Spirit System developer
TomasN

Diky, ty tooltipy jsem neobjevil :) V pokrocilych jsem menil jen geometrii hlavy a optimalizaci piruet.
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
ZeXx86
Site Admin

TomasN wrote:Diky, ty tooltipy jsem neobjevil :) V pokrocilych jsem menil jen geometrii hlavy a optimalizaci piruet.

OK, to je spravne - to se nastavuje i v pruvodci.
Spirit System developer
petrct

TomasN wrote:Diky, ty tooltipy jsem neobjevil :) V pokrocilych jsem menil jen geometrii hlavy a optimalizaci piruet.

je tam třeba kurzorem malinko posečkat a ono se ta napověda objeví :P ja si to taky všiml až nedávno. Je to ale velmi praktické při ladění jednotky v terénu.
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
TomasN

petrct wrote: je tam třeba kurzorem malinko posečkat a ono se ta napověda objeví :P ja si to taky všiml až nedávno. Je to ale velmi praktické při ladění jednotky v terénu.

Nepresne jsem se vyjadril. Objevil jsem je az po tom, co o nich ZeXx86 napsal, pred tim me nenapadlo to zkusit...
Post Reply