Goblin 500
Takze kolaCZek tam ma 17,7°? 
Kontroloval jsi to tou merkou?
To nastaveni v jednotce by tomu opravdu odpovidalo.
Stejne tak by bylo nastaveno spatne 6° geometie hlavy, pokud se to delalo podle tech rysek.

Kontroloval jsi to tou merkou?
To nastaveni v jednotce by tomu opravdu odpovidalo.
Stejne tak by bylo nastaveno spatne 6° geometie hlavy, pokud se to delalo podle tech rysek.
Spirit System developer
Tak to bude v poradku 

Spirit System developer
Kdyz pridavas po 5-10%, tak se neni urcite ceho bat. Vetsina heli ma optimalni zisk kolem tech 60%, mene spise vubec.
Spirit System developer
Takze panove, mnohokrat dekuji a verejne si sypu popel na hlavu.
Me se zdalo, ze se na plny kolektiv Goblin nejak topi. A neni divu, kdyz tam mel peknych 16,8°.
A cinska merka taky putovala do kose. Ta totiz tuhle bestialni vychylku zmerila jako 12°.
Takze posuvnicek v nastaveni v pohode staci a neverte ryskam na hlave!
Zitra to zkusim ve vzduchu a updatnu konfiguraci v prvnim postu.
Me se zdalo, ze se na plny kolektiv Goblin nejak topi. A neni divu, kdyz tam mel peknych 16,8°.
A cinska merka taky putovala do kose. Ta totiz tuhle bestialni vychylku zmerila jako 12°.

Takze posuvnicek v nastaveni v pohode staci a neverte ryskam na hlave!

Zitra to zkusim ve vzduchu a updatnu konfiguraci v prvnim postu.

SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Super 
Zajimalo by me, kolik lidi tak leta.
Pokud tam jsou setove SABy, tak s nima ty uhly asi tolik poznat nejsou. Kdybys tam dal treba Rapidy, tak bys koukal, co ta heli dela :-B
Zvlastni, ze se tahle pomerne dulezita informace mezi lidma nesiri, pritom se to vi uz od zacatku vyroby.
Predpokladam, ze bude chodit lepe i vrtulka, hodne heli ma problem uz s 13°.

Zajimalo by me, kolik lidi tak leta.
Pokud tam jsou setove SABy, tak s nima ty uhly asi tolik poznat nejsou. Kdybys tam dal treba Rapidy, tak bys koukal, co ta heli dela :-B
Zvlastni, ze se tahle pomerne dulezita informace mezi lidma nesiri, pritom se to vi uz od zacatku vyroby.
Predpokladam, ze bude chodit lepe i vrtulka, hodne heli ma problem uz s 13°.
Spirit System developer
Se SABama jsem lital celou dobu. Ted tam mam prave Rapidy.
Proti SABum strasna placacka.
Ja si rikal, ze to je pekelne divoky na kolektivu. A zdalo se mi divny, ze se na plnym kolektivu tak utopi.
Nejdriv jsem myslel, ze uz jsou hotovy baterky. A ono ouha.
Btw: Kdyz se na tu hlavu kouknu presne zhora, tak ty rysky sedi na cca 12,5°.
Kdyz zarovnam rysky pri pohledu sejdrem (kolmo na grip), tak je to bestialnich 17°.
Takze nejspis v tomhle bude ten zadrhel.

Ja si rikal, ze to je pekelne divoky na kolektivu. A zdalo se mi divny, ze se na plnym kolektivu tak utopi.
Nejdriv jsem myslel, ze uz jsou hotovy baterky. A ono ouha.

Btw: Kdyz se na tu hlavu kouknu presne zhora, tak ty rysky sedi na cca 12,5°.

Kdyz zarovnam rysky pri pohledu sejdrem (kolmo na grip), tak je to bestialnich 17°.

Takze nejspis v tomhle bude ten zadrhel.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
No SABy funguji podle me pekne na cca 13°, s Rapidy staci casto i 11° na bleskove reakce a usetri hodne kapacity. SABy mi prijdou podobne k Edge - maji rady vysoke otacky a velke uhly.
Spirit System developer