Plavání modelu při piruetách

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
ZeXx86
Site Admin

RadekV wrote:Tohle je takova moje jedinna bolistka, jinak se heli chova nadherne a da se uplne perfektne zaviset na miste. Jiste, ze bych radeji tohle zkousel za uplneho bezvetri, ale bohuzel to uz minimalne 14dni tady v Sumperku nebylo. Muzu odpoledne stahnout nastaveni a poslat, to je to nejmensi. Rozhodne uz mam jasno v optimalizaci piruet, ze jsem ji mel od zacatku dobre. Pravdou je, ze jsem nesrovnával cykliku v krajnich polohach.
To by ani nevadilo, hlavne aby v 0° nabehu byly paky na servech kolmo a cyklika zaroven kolmo k hrideli.
Tento stav by mel nastat, kdyz se klikne na Subtrim (ladeni) v zalozce serva.
Spirit System developer
RadekV

Jiste, to tak mam. Subtrimem v Spiritu mam nastavena serva cykliky na leveler a v pravem uhlu na hridel. Vsechny tri tahla cykliky mam stejne delky. Kdyz v rezimu nastaveni subtrimu slozim vrtule k sobe a tocim o 360°, tak krasne drzi rovinu.

Jak jsem ale psal, nechci s tim uz dal nikoho otravovat ... evidentne je to pouze ma bolistka, ktera mi nebrani v letani :)

Dekuji vsem, Radek
elfew

To zajimave ze ti to dela se spiritem a 3gx, ktery je otresny bezpadlo (v posledni verzi fw 4jsem pozoroval nejake zlepseni oproti v2, kterou jsem zkousel predminulou sezonu, ale i tak letelo pryc z combo setu 450L 6S).

Maji serva stejnou drahu? Tzn - sedi ti uhly i rovina desky cykliky kdyz sjedes kolektivem do minima i maxima? Me to u 550tky treba nesedelo, musel jsem to trosku dostelovat v korekci drahy serv v minimu.
DX9 - Chase 360 - Spirit
RadekV

@elfew: Udelam to a poreferuji. Alespon tim srovnam pripadnou nepresnou kolmost pak serv a samozrejme rozdilnou drahu.
Dn_Spirit

Ahoj, mohu se zeptat, jestli ještě lítáš se Spiritem a jak se to tehdy povedlo doladit ?
Post Reply