Ahoj
S-BUS interfacy jsou jiz dostupne. BT moduly budou pravdepodobne dnes pozdeji, jednotky take.
Predobjednavky jiz tady pred nejakou dobou byly, bohuzel pak objednava prilis velky pocet lidi a jednotky se vyprodaji na delsi dobu dopredu a zase si lidi stezuji, ze musi cekat. Takto jim prijdou hned po objednani. Bohuzel vsem vyhovet momentalne nelze.
[VYŘEŠENO] Dostupnost
Spirit System developer
Po pravde receno s timto argumentem moc nesouhlasim, takhle mi to prijde uplne stejne (jen mozna preskocim nekoho kdo nema cas kazdou chvili kontrolovat dostupnost - resp spis nekdo preskoci me) misto aby se spravedlive zaradil do fronty. Ale je to tvuj business model do ktereho nemam co kecat, jen to v mych ocich trochu ubira na krase podle vsech referenci skvelemu produktu. Jen uz bych si ho taky rad koupil...
Bohuzel to neni tak jednoduche jak to vypada. Jen velmi malo lidi vi, co vse za tim stoji. Mohu te ujistit, ze delam vse proto, aby se tento problem vyresil.
Jednotky se vyrabeji uz po stovkach, staci pouze pockat. Teprve zaciname, je treba na to brat ohledy.
Ano, mohlo by se udelat predobjednavky, stovky lidi budou netrpelive cekat, pak se jednotky rychle slozi a vsem odeslou.
Ale co pak? Co kdyby se objevil nejaky zavaznejsi problem a bylo nutne celou serii predelat? Kolik zakazniku by bylo spokojeno, pokud by dostalo polofunkcni produkt?
Pokazde, kdyz chce clovek vyhovet jedne skupine lidi, ta dalsi je nastvana.
Jednotky se vyrabeji uz po stovkach, staci pouze pockat. Teprve zaciname, je treba na to brat ohledy.
Ano, mohlo by se udelat predobjednavky, stovky lidi budou netrpelive cekat, pak se jednotky rychle slozi a vsem odeslou.
Ale co pak? Co kdyby se objevil nejaky zavaznejsi problem a bylo nutne celou serii predelat? Kolik zakazniku by bylo spokojeno, pokud by dostalo polofunkcni produkt?
Pokazde, kdyz chce clovek vyhovet jedne skupine lidi, ta dalsi je nastvana.
Spirit System developer
plne souhlasim , za mne je duležitå kvalita a spolehlivost . A diky tomu ze sam podnikam tak vim jak težce se buduje dobre jmeno a na skaženi povesti staci jeden nespokojeny uzivatel. Nekdy mene je vice. Taky sebudu muset postavit do fronty jeste jednu jednotku budu potřebovat do noćniho LA 700
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
Pro me je take dulezita kvalita a spolehlivost, ale jak to souvisi s prodejni strategii ?
"Kdyby se objevil nejaky zavaznejsi problem a bylo nutne celou serii predelat..." to je snad jedno jestli tu serii prodas na zaklade poradniku, nebo toho kdo prvni klikne.
Na to, ze zacinate beru ohledy, nikde nekritizuji nedostatek jako takovy (naopak ti ze srdce preju, ze si dokazal udelat neco po cem je takova rvacka). Jen jsem se ti snazil dat a zpetnou vazbu od zakaznika, kterou ty jako vyrobce a prodejce by si zase mel (mohl) ocenit.
"Kdyby se objevil nejaky zavaznejsi problem a bylo nutne celou serii predelat..." to je snad jedno jestli tu serii prodas na zaklade poradniku, nebo toho kdo prvni klikne.
Na to, ze zacinate beru ohledy, nikde nekritizuji nedostatek jako takovy (naopak ti ze srdce preju, ze si dokazal udelat neco po cem je takova rvacka). Jen jsem se ti snazil dat a zpetnou vazbu od zakaznika, kterou ty jako vyrobce a prodejce by si zase mel (mohl) ocenit.
petrct wrote:...Taky sebudu muset postavit do fronty jeste jednu jednotku budu potřebovat do noćniho LA 700
To je to co pisu, do zadny fronty se nepostavis - zadna totiz neni. Chodis okolo kramu kterej je furt prazdnej a jednou za cas do nej privezou zbozi, ktery si bez fronty ihned koupis.
To ze je kram prazdnej je v poradku (v pocatecni fazi je to dokonce mimoradny uspech). To ze ti majitel nedovoli se postavit do fronty je spatne.
Jak jsem psal, staci jen pockat. Pak se do zadne fronty nebude treba radit.
Spirit System developer
petrct wrote:tak ja zas až tak nespecham. Mam doma uz3 . To 4 koupim klidne az bude lezet v krame na pultu
Jsem na tom stejne.
Prislo mi blby kupovat, kdyz nekdo nema ani jednu a ja mam 3.
Ale pomalu uz se na to chystam, protoze neustale prehazuju z jedne heli do druhe a to se podepisuje na spotrebe oboustranky

LA700+Spirit, Logo 550+Spirit, Gaui NX4+Spirit, MiniProtos+Spirit, Ricco+GY 520, FX 30 Fasst
Nebojte, behem cca 3 tydnu budou skladem stovky jednotek 

Spirit System developer