Tak to je super. Tyto serva budou určitě stačit na jakékoli létání.
Zde je návod na tu integraci:
http://manual.spirit-system.com/index.p ... gration/cs
Peggy wrote:Všechny vás moc zdravím.
Tak vše nastaveno,odskoušeno (tedy zatím jen na stole) a chodí to krásně.
Jen při nastavení Banky mám nastaveno 0 Vypnuto, 1 stabilizace normal , 2 záchrana normal. nejdříve přiřazen 3 polohová přepínač -100, 0, +100. V Diagnostice mi teploměr reaguje 3 polohově, vše uložím.Ale když odpojím program,i kablik se SYS a zapnu vrtulník,tam mi chodí jen Banka 0 a 2 což je záchrana. Pak jsem zkoušel na Banku 2 přiřadit vypnuto a na Banku 1 záchranu,tak se cyklika při přepnutí ani nehne.Když přiřadím na Banku 1,2 záchranu,tak reaguje pouze Banka 0,2.Možná,že dělám něco špatně.Tak sem to přířadil na cvakací přepínač ten dává -100 a rovnou +100 a to chodí.Jen nemohu přijít co dělám špatně že mi nejde ta Banka 1.Ještě se zeptám,když mám Banku 0 a tam mám ve Stabi Vypnuto,tak Stabilizace normálně při náklonech fuguje.Myslel jsem že to má chodit bez stabilizace.Proto se tam nastavuje na Banku 1,Stabilizace.A nebo to chodí v Bance 0 i když je Vypnuto automaticky i stabilizace.
Pak ještě jeden poznatek.
Když jsem tam měl ten 3polohový přepínač a rychle jsem za sebou několikrát přepnul banky,tak se mi to celý kouslo a nereagovaly žádné serva.Tak jsem musel vypnout BEC napájení a zas ho zapnout a pak vče chodilo normálně.Docela mě to vyděsilo,protože to se stát za letu,tak se mohu rozloučit s vrtulníkem. U toho Cvakacího přepínače,se mi to nestalo ani jednou.Zacvakal jsem sním několikrát za sebou,cyklika skákala jak má a nic nezamrzlo.Tak nevím jak je to možný.
Může mi někdo pomoc,jestli nedělám někde chybu.
Moc díky za pomoc-
Peggy wrote:Program mám ukončený i vypnutý a servo konektor se SYS vytažený.
Takže by přepínač na vysílači měl reagovat. Moc děkuju za každou pomoc.
Jestli mohu od Netopýra určitě poslat to nastavení.Taranis s Horusem je totožný jen rozdíl ve verzi.Pustím si to v Compaionu a uvidím jak máš to nastavení provedeno. Moc děkuju.
Vím že jsem už blízko cíle,ale musím přijít na to jak to v principu chodí.Docela dobře se v tom plácám.Ale jinak mimo tohohle jsem to nastavil celé bez problémů.
Zeptám se ty Funkce v kanálech tak ty tam jsou celkem 3x.Zapnutou mám jen jednu úplně na hoře.F:Funkce Stabi CH7
K čemu tam jsou ještě ty dvě pod tím? Tam nemám přiřazeno nic. Neni ještě chyba v tomhle?
Jinak třípolohový přepínač jsem tam původně měl přiřazený. -100,0 ,+100
Takže jsem myslel že to bude přepínat Banky 0,1,2