naklonění při aktivaci stabi režimu a záchrany
Diky za info, nejlip by bylo poslat jednotku k nam a my ji proverime za letu. Pokud by to nebylo v poradku ani u nas, tak ji samozrejme vymenime a budeme vedet kde byl prip. problem.
Spirit System developer
Nestálo by za to zařadit na začátek po zapnutí napájení nějakou malou prodlevu? Při zapínání baterky (taháme za tlusté a relativně krátké dráty) se heli přece nutně musí trochu pohnout?ZeXx86 wrote:...... Pak ma na to vliv, zda je heli opravdu v klidu behem inicializace. Nekdy kdyz se pripojuje baterka se s heli cukne. Jednotka se umi ale dokalibrovat i sama po inicializaci, tak, ze ji staci nechat par vterin uplne v klidu....
Urcita prodleva tam je, mj. pokud je ten pohyb prilis velky, tak se inicializace prodlouzi, takze by to problem delat nemelo.
I po samotne inicializaci se provadi jeste upresnujici kalibrace, pokud je heli v klidu.
I po samotne inicializaci se provadi jeste upresnujici kalibrace, pokud je heli v klidu.
Spirit System developer
Ahoj,
muze byt nastavena nespravne optimalizace piruet, prip. neni jednotka upevnena presne nebo mohou byt na modelu extremne velke vibrace.
muze byt nastavena nespravne optimalizace piruet, prip. neni jednotka upevnena presne nebo mohou byt na modelu extremne velke vibrace.
Spirit System developer
Kucí mě lítala záchrana taky občas křivě (většinou dozadu). Pak jsem měnil serva, znovu šteloval hlavu, geometrii, táhla atd, zkrátka všechno znova a najednou už to zachraňovalo rovně.
Tedy tipuju na nedokonalé seřízení mechaniky vrtulníku, možná i vůle v servech. Také bych se soustředil na korekci dráhy serv (s tou jsem si při té výměně serv dost pohrál)
Tedy tipuju na nedokonalé seřízení mechaniky vrtulníku, možná i vůle v servech. Také bych se soustředil na korekci dráhy serv (s tou jsem si při té výměně serv dost pohrál)
V 99% se jedna o obracenou optimalizaci piruet. Pak je chovani presne takove.
Pents uz problem vyresil, zjistili jsme, ze se mu objevovalo v logu spoustu chyb (s verzi 1.1.0). Tam byl problem v elektronice.
Pents uz problem vyresil, zjistili jsme, ze se mu objevovalo v logu spoustu chyb (s verzi 1.1.0). Tam byl problem v elektronice.
Spirit System developer