upgrade na 1.3.0
Ahoj,
problikne jednotka behem pripojeni baterky nebo vubec ne?
problikne jednotka behem pripojeni baterky nebo vubec ne?
Spirit System developer
Aha, dekuji za info.
Ma soubor, ktery byl stazen priponu 4df a aktualizace se provedla pomoci software verze 1.3.0?
Ma soubor, ktery byl stazen priponu 4df a aktualizace se provedla pomoci software verze 1.3.0?
Spirit System developer
Velmi zvlastni. Nastesti je mozne problem vyresit. Zaslu soukromou zpravu s navodem jak na to.
Spirit System developer
Bohuzel nektere pocitace maji tyto problemy, zatim jsme nezjistili presnou pricinu proc tomu tak je. Vetsinou jde vsak o spatny ovladac, ktery byl jiz drive v systemu a nepouzil se ovladac dodavany v nasem instalatoru.
Po updatu na verzi 1.3 uz nastesti tento problem nastat nemuze, protoze je zde nekolik novych ochran.
Po updatu na verzi 1.3 uz nastesti tento problem nastat nemuze, protoze je zde nekolik novych ochran.
Spirit System developer
Zdravím pánové, po delším čase jsem se rozhodnul provést upgrade z 1.2.0 na verzi 1.3.2 podle nabídky na stránkách "Spirit" - aktualizace SW /Windows/proběhla bez problémů - ovladač hlásí potřebu aktualizace ...potud vše v pořádku ... staženy soubor má příponu ".man" tudíž nelze načíst.
Prosím o radu - dělám něco špatně ?? už jsem v minulosti aktualizaci provedl na obou mých jednotkách bez problémů
děkuji moc za radu
R
Prosím o radu - dělám něco špatně ?? už jsem v minulosti aktualizaci provedl na obou mých jednotkách bez problémů
děkuji moc za radu
R