makety

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
Habásek

dartanan wrote:Tak vôbec som nezistil či má teda niekto spirita v nitro, alebo benzínovej makete?? Ako sa chová v spalováku?

V CZ ano, dával jsem Spirita na 2 spalovací 3D heli 600 a 700 size a kolega do dvou maket na nitro také 600 a 700 size.
Vše OK, já nepoužil ani rozšířené zpracování signálu.
Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
IgorGSM

dartanan wrote:Tak vôbec som nezistil či má teda niekto spirita v nitro, alebo benzínovej makete?? Ako sa chová v spalováku?

Aj ja lietam Spirita v 600 Nitro a lieta to uplne perfektne. Este doriesit governor a budem vysmiaty ako lečo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dartanan

IgorGSM wrote:

Aj ja lietam Spirita v 600 Nitro a lieta to uplne perfektne. Este doriesit governor a budem vysmiaty ako lečo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A odkiaľ si?
dartanan

Tak problém s vrtuľkou vyriešený, tým že som ju preložil v Raptorovi z pravej na ľavú stranu sa opačne točila. A hoci mi bolo povedané že to "nevadí" tak to vadilo. Upravil som jedno ozubenie zadného prevodu a založil som ho opačne, tým som docielil že aj vrtuľka sa točí opačne....teda správne a čuduj sa svete chvost drží úplne v pohode. :D Teraz už len nastaviť "konečne" spirita a rýchlo do vzduchu.
ZeXx86
Site Admin

Wow, diky za info. Skvele, ze to pomohlo.
Spirit System developer
dartanan

A vedel by sem niekto napísať ako má nastavené pri makete letový prejav, senzor zisk cykliky, rýchlosť rotácie, miera zmeny smeru stabilizacie a iné?
ZeXx86
Site Admin

Letový projev doporučuji nastavit na 8,
rychlost rotace méně než 8,
zisk cykliky dle modelu,
mira zmeny smeru muze byt vychozi hodnota, ale zalezi jen na tom, co si predstavuje pilot.
Spirit System developer
Post Reply