Chase 360 - nastavení

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
elfew

Duvod pouziti Hobbywing interniho governoru? Prijde mi elegantnejsi reseni pouzit ten ve Spiritu (lital jsem oba).
DX9 - Chase 360 - Spirit
TomasN

elfew wrote:Duvod pouziti Hobbywing interniho governoru? Prijde mi elegantnejsi reseni pouzit ten ve Spiritu (lital jsem oba).

Tak za prve se mi nedari vyladit Spirit governor aby byl vyrazne lepsi nez z Hobbywingu. Navic se mi po upgradu na verzi 1.3.x zacali v letovem zaznamu objevovat chyby (hlavni smycka uvazla, nizke napeti). Neprojevovalo se to pri letu, ale je celkem blbe, ze po spusteni Spirit signalizuje chybu a clovek nevi jestli to neni neco noveho. A s Hobbywing governorem jsem ted udelal kolem 10 letu a ani jednou se problem neprojevil... Dnes jsem pridal feritovy krouzek na BEC kabel (Zexx psal, ze to muze byt v dusledku ruseni), tak az bude cas, zase prepnu na Spirit governor a otestuju to.

Jake nastaveni governoru ted letas? A prijde ti to lepsi nez governor z Hobbywingu?
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
elfew

Pouzivam Spirit governor protoze ma minimalne srovnatelny, neli v urcitych situacich lepsi governor kdyz se dobre nastavi. Ten v Hobbywingu je taky skvely, minimalne se radi ke spicce. Kdyz clovek srovna cenu tak neni co resit.

Spirit governor preferuji kvuli snazsimu nastaveni, litam 5/5 s 18t pastorkem a XNovou motorem 1560kV myslim. Otacky jsou konstantni, mam z toho dobry pocit. Netvrdim, ze to muze vyhovovat vsem alr ja jsem nadmiru spokojen
DX9 - Chase 360 - Spirit
Post Reply