Zdravím, podařilo se vyřešit problém s připojením satelitu? Mám tady dva satelity spektrum DSM2 - pravděpodobně nějaký klon a při pokusu o spárování satelity bliknou,jednotka se načte, serva cuknou, ale nemůžu donutit satelity začít blikat,aby se podařilo bindování. S příjimačem oba satelity fungují.
V jednotce je nastave spektrum dsm2/X, jednotku spirit PRO napájím z regulátoru,ktery sem zapojil do pozice Aux 1 a párovací propojku dávám do SYS. Když zapojím klasicky PWM tak vše funguje správně. Dělám tedy něco špatně, nebo je to nějaký špatný klon a mám ho hodit rovnou do popelnice?
[VYŘEŠENO] Nelze spárovat s DSM2 ani DSMX satelitem
Dobrý den,
v posledních FW byla podpora pro satelitní přijímače (klony) rozšířena, takže by to mohlo fungovat bez problému.
Jaký FW je v jednotce nahrán?
Podle popisu je postup párování správný.
v posledních FW byla podpora pro satelitní přijímače (klony) rozšířena, takže by to mohlo fungovat bez problému.
Jaký FW je v jednotce nahrán?
Podle popisu je postup párování správný.
Spirit System developer
Doporučuji ještě vyzkoušet přehrát FW, ale před nahráním stisknout CTRL+B.
To přehraje i zavaděč na poslední verzi (pokud není). Pokud ale jednotka byla zakoupena již s verzí 2, tak to není třeba dělat.
Doporučuji aktualizovat na PC, kde již klasická aktualizace byla provedena (pro jistotu).
Pak zkusit spárovat ještě jednou.
O jaký jde vysílač?
Může se zkusit párovat pomocí propojky v ELE/PIT/AIL nebo ELE/PIT/AIL a zároveň SYS (2 bind. propojky).
Poslední možnost napáruje v režimu DSM2 22ms.
To přehraje i zavaděč na poslední verzi (pokud není). Pokud ale jednotka byla zakoupena již s verzí 2, tak to není třeba dělat.
Doporučuji aktualizovat na PC, kde již klasická aktualizace byla provedena (pro jistotu).
Pak zkusit spárovat ještě jednou.
O jaký jde vysílač?
Může se zkusit párovat pomocí propojky v ELE/PIT/AIL nebo ELE/PIT/AIL a zároveň SYS (2 bind. propojky).
Poslední možnost napáruje v režimu DSM2 22ms.
Spirit System developer
Tak sem zkusil prehrat zavadec, vse je tedy aktualni a sparovat stejne nelze. Satelit nezacne blikat. Dve bind. propojky zkusim az vecer... Nemohl sem najit druhou propojku... Vysilac mam starou DX6i ale tam problem nebude, kdyz se satelit ani nerozblika...
V tom pripade doporucuji udelat to, ze se sparuje s prijimacem (na stejnem profilu) a potom jen prehodi do jednotky.
Melo by to fungovat bez problemu.
Jen je nutne nastavit Failsafe v polozce Kanaly rucne.
Melo by to fungovat bez problemu.
Jen je nutne nastavit Failsafe v polozce Kanaly rucne.
Spirit System developer
-
sampoalphascan
Možná ještě ověřit zapojení plynu na aux, bez toho to taky nešlo spárovat.
-
sampoalphascan
Musí to být tak jak je to na té poslední fotce co jsem tady vložil. Předtím můžeš zkusit tovární nastavení jednotky. Jednou jsem se s tím taky trápil. Nakonec jsem přehrál firmware za ten stejný a použil průvodce v programu. Najelo to na první šup.
Edit: Bindovací kolík budeš mít tedy jinde, já to pároval na dsmx.
Edit: Bindovací kolík budeš mít tedy jinde, já to pároval na dsmx.