Po neúspěšném nahrání firmware se jednotka nepřipojí.Vlastí chybou jsem po instalaci nejnovější verze software vybral k flashnutí soubor se starší verzí firmware a spirit setting po několika minutách přestal reagovat.
Podle postupu v FAQ online manuálu jsem se několikrát pokusil uvést jednotku do záložního režimu,ale bez úspěchu.Mám mac,ale zkoušel jsem to i ve Win 10,bez úspěchu.Existuje nějaká finta jak jednotku přivést k životu?
jednotka nenaskočí
Dobrý den,
nejdříve ze všeho je nutné zjistit, zda stavová LED během připojení baterie problikne alespoň na velmi krátkou dobu.
Pokud ano, pak by měl záložní režim fungovat bez problému. Nutné je pouze postupovat přesně dle návodu.
Pokud stavová LED něco dělá, pokusím se popsat krok po kroku jak na to.
nejdříve ze všeho je nutné zjistit, zda stavová LED během připojení baterie problikne alespoň na velmi krátkou dobu.
Pokud ano, pak by měl záložní režim fungovat bez problému. Nutné je pouze postupovat přesně dle návodu.
Pokud stavová LED něco dělá, pokusím se popsat krok po kroku jak na to.
Spirit System developer
Tak to je správně. Je třeba postupovat pouze dle návodu.
Po kliknutí na tlačítko Flash postačí připojit znovu napájení jednotky a nahrávání by mělo ihned začít.
Po kliknutí na tlačítko Flash postačí připojit znovu napájení jednotky a nahrávání by mělo ihned začít.
Spirit System developer
To zní zajímavě, ale hlavně, že se povedlo jednotku znovu oživit.
Spirit System developer