Spirit už je doma
Na protosech funguje vrtulka dobre tak i tak, ale zaznamenal jsem nejlepsi vysledky se strihem tak, ze vychazi limity vrtulky naprosto presne na obe strany. To bohuzel u vsech heli nejde aplikovat.
Spirit System developer

Skvele, to jsem rad.
Mohu potvrdit, ze muj miniprotos leta take dokonale
Mohu potvrdit, ze muj miniprotos leta take dokonale

Spirit System developer
ZeXx86 wrote:... Mohu potvrdit, ze muj miniprotos leta take dokonale
Pchéé, moc se nevytahuj. Můj T-Rex 450 po uprade na 6S je také asi tak 50 levelů nad mým pilotním umem.

Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Arcicorsa wrote::D![]()
už to šlape dokonale
.. Nastavil jsem nulový náběh v neutrálu, znovu doladil limity protože se to zase pohnulo a nemám výhrad
. Navíc úprava na vrtulce podle petrct zafungovala kýženým směrem tak jsem zase vysmátej jak veverka v pytli s oříškama
.. Mám teď dokonalého Snipera
a mám z toho velkou radost
. Ovšem začíná mi vadit že nemám dokonalého i MiniProtose
něco mu chybí a já asi vím co
..
Tak nam jeste prozrad, jake bezpadlo bylo ve Sniperovi drive a jake jsou ty rozdily. Nerypu, zajima me to.

Mame tu rubriku POROVNANI, tak se rozepis, prosim.
Ja mnněl na sniprovi MB taky před spiritem a vrtulka chodila, ale nikdy nebyla jak břitva, kolektiv byl takový línější , ale nejvic je rozdíl v piruetách a ve flipech. U spirita se to v piruetě točí jak na hrotech, u MB se to po 2-3 obratech ujelo do starny. Obrovský rozdíl v pocitu zaletět piroflip z MB a ze spiritem . Jak pačkuji piro na simu, tak mam stejný pocit i v reálu a u MB jsem to páčkoval jak jsem byl naučen na simu a pokaždé mi to vylítlo z flipu jinak. No pocitově jsem MB víc bojoval, abych zaletěl to co chci, nebo to co jsem na simu natrenoval a pak chtěl zaletět v reálu. V tom bylo HC3sx mnohem blíž, akorat jsem to mněl z HC líné na kolektiv,
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla