Aktualizace Geolink 1.1.0 nedokončeno - VYŘEŠENO
-
Ahoj, nejdříve jsem aktualizoval Jednotku na verzi 3.0.0, vše proběhlo Ok. Následně jsem aktualizoval Geolink na verzi 1.1.0. Aktualizace probíhala až do 90% v pořádku, pak jsem obdržel chybovou hlášku o chybě při aktualizaci. Geolink svítí trvale modře ale žádný z pokusů o aktualizaci dle nápovědy "Pokračovat v nahrávání" nevedou k úspěchu, vždy doběhne na 2%, pak znovu, po čtvrtém pokusu obdržím opět hlášku "Nahrávání selhalo"....
Last edited by martinzpraglu on Tue 14. Apr 2020 8:44:56, edited 1 time in total.
Jeti DC-24; Henseleit TDR, Henseleit TDF, Henseleit TDSF, Mikado Logo 600 SX, GM Heli Mi-17, SAB Goblin 630, OXY 5 Meg
Ahoj,
tento problém se může objevit, pokud není zcela v pořádku propojka ke GeoLink modulu. Např. je zde částečné spojení nebo je kablík příliš dlouhý.
Další pokus o nahrávání lze vždy vyvolat pomocí záložního režimu GeoLinku. V případě špatného kablíku bude pokus pravděpodobně vždy neúspěšný.
tento problém se může objevit, pokud není zcela v pořádku propojka ke GeoLink modulu. Např. je zde částečné spojení nebo je kablík příliš dlouhý.
Další pokus o nahrávání lze vždy vyvolat pomocí záložního režimu GeoLinku. V případě špatného kablíku bude pokus pravděpodobně vždy neúspěšný.
Spirit System developer
-
Ahoj, tak jsem vyměnil kablík a aktualizace se povedla. Originální kablík měl cca 20 cm, a byl dodán s Geolinkem. Nicméně po výměně kablíku a více pokusech (asi 5-6) se mi Geolink podařilo přes "Záložní režim" aktualizovat. Díky
Jeti DC-24; Henseleit TDR, Henseleit TDF, Henseleit TDSF, Mikado Logo 600 SX, GM Heli Mi-17, SAB Goblin 630, OXY 5 Meg
Super, pošleme novou propojku.
Spirit System developer
martinzpraglu wrote:Ahoj, tak jsem vyměnil kablík a aktualizace se povedla. Originální kablík měl cca 20 cm, a byl dodán s Geolinkem. Nicméně po výměně kablíku a více pokusech (asi 5-6) se mi Geolink podařilo přes "Záložní režim" aktualizovat. Díky
Ja už řešil těchto Spektrum kablíků až moc na můj vkus, různí výrobci atd ... tenhle typ se prostě nepovadl. Co lidem to blne mezi prijimacem a satelitem od Spektrumu až hanba.
Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz