GeoLink - Nová varianta funkce Návrat domů:

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
Post Reply
sampoalphascan

GeoLink - Nová varianta funkce Návrat domů:
V případě uvedení výchylky kanálu na 50% pro funkci F: GeoLink - Návrat domů je aktivována nová funkcionalita. Stav (4)

Lze tuto funkci aktivovat i prostřednictvím stabi funkce pokud pošlu 50% na daný kanál?
ZeXx86
Site Admin

Bohužel ne. Pokud se zapíná Stabi funkce ziskem gyra, pak se nastavuje daným kanálem zisk.
Je nutné tedy přiřadit F: GeoLink Návrat domů na zvolený kanál.
Spirit System developer
sampoalphascan

A pokud zapnu stabi funkci ziskem gyra a samostatně do F: Geolink přiřadím 50% návrat tak to fungovat bude?
Nebo jinak, když do F: Geolink přiřadím 50% ale v nastavení geolinku budu mít ovládání stabi funkce přes zisk gyra tak co má přednost?
Bohužel řeším trochu nedostatek kanalů tak to komplikuji.
ZeXx86
Site Admin

pokud se přiřadí F: GeoLink Návrat domů, pak už nemá vliv Stabi funkce, ta to již nebude aktivovat. Je to vidět v okně GeoLink/Funkce
Spirit System developer
sampoalphascan

Jj, to jsem viděl, jen jsem si nebyl jist zda to tak opravdu je.
Tedy pro mě je to neřešitelné. Právě inicializací banky se stabi funkcí jsem chtěl podmínit platnost funkce přes F: geolink.
Dávám to tedy jako možný podnět k další aktualizaci. Ono by asi i stačilo pokud by to šlo nastavit natvrdo přímo v programu jen zaškrtnutím políčka.
Případně by určitě nebylo špatné aby to automaticky udělalo kružnici kolem pilota jako bezpečnou zónu, to mi přijde taky zajímavé a užitečné. Díky za rychlé informace.
sampoalphascan

A nebo kdyby se při manuálním nezadání pozice automaticky zapsala pozice připojení baterie.
Post Reply