kolaCZek wrote:Tak nastaveno a pripraveno na zitrejsi zalet.
Jenom mam dotazik ohledne BT aplikace. Sice muzu nastavit cokoliv a zmena se ihnad projevi, ale jak ji zapisu natrvalo?
jen bych to upresnil, v zalozce spojeni je ulozneni profilu do souboru. Ulozeni nastaveni do jednotky na trvalo je v kazde zalozce ktera neni jen seznam dalsich zalozek. Pokud nekde neco nastavujete tak staci dat kontextove menu a ulozit.
Super... Dik za info. Je mi jasne, ze zapis do pameti musi krapatko pribrzdit hlavni smycku programu. Z toho nejspis taky plynou zaznamy v logu o jejim pridrcnuti pri ukladani nastaveni.
Uz jsem celej natesenej na odpoledne. Goblin uz se tu celej trese za oknem a tesi se na prvni let se Spiritem.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit Spektrum DX8, PhoenixRC
kolaCZek wrote:Super... Dik za info. Je mi jasne, ze zapis do pameti musi krapatko pribrzdit hlavni smycku programu. Z toho nejspis taky plynou zaznamy v logu o jejim pridrcnuti pri ukladani nastaveni.
Uz jsem celej natesenej na odpoledne. Goblin uz se tu celej trese za oknem a tesi se na prvni let se Spiritem.
Super. Pokud to vidis i v logu, tak to prave signalizuje pomalejsi komunikaci. Pokud je vse jak ma byt, nic by tam nemelo jit videt. Bohuzel z nejakeho duvodu to nebeha na vsech PC tak rychle Preji at se zalet podari a leta to ihned podle predstav
Spirita nepripojeneho k PC prozen na stole. Pak ho pripoj a koukni na log. Mel by byt cisty. Muzes tam mit jen hlasky o aktivaci cyklic ringu a o vrtulcev koncove poloze. Nic jineho by tam nemelo byt.
pkotatko wrote:Spirita nepripojeneho k PC prozen na stole. Pak ho pripoj a koukni na log. Mel by byt cisty. Muzes tam mit jen hlasky o aktivaci cyklic ringu a o vrtulcev koncove poloze. Nic jineho by tam nemelo byt.
Je "normalni", kdyz v logu vidi uvaznuti smycky, pokud se neco v SW dela a spojeni je pomalejsi. Behem letu to tam urcite byt nesmi.
pkotatko: Kdyz ho prozenu, tak je vse v pohode. jen obcas limity serv, ale to je jasne. Muze byt i pripojeny s otevrenou diagnozou a v logu nic. Udela to jen obcas, kdyz ukladam conf.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit Spektrum DX8, PhoenixRC