Spirit PRO

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
Post Reply
VTrex

Ahoj přátelé, prosím o radu. Před časem jsem zakoupil jednotku Spirit pro k vrtulníku Trex550E, bezpádlo. Vysílačku mám Futaba T14SG a přijímač Futaba R617FS. Pokusil jsem se nastavit jednotku podle návodu od spiritu. Kolega mi dal informaci že jde vše nastavit v přes počítač a v rádiu se nemusí nic nastavovat, (asi to není úplně pravda). Po připojení k PC jsem vše nastavil až na plyn který prostě nefunguje, není mi zcela jasné kam mám připojit konektor od regulátoru, zkoušel jsem připojit jak do jednotky pozice AUX1, tak i do přijímače na pozici kanálu pro plyn. v nastavení jednotky se mi stále zobrazuje hláška kanál plynu nepřiřazen a nejde přiřadit. Prosím o radu co s tím.
Děkuji
ZeXx86
Site Admin

Zdravím,

v případě zapojení PWM je nutné připojit regulátor do přijímače.
PWM spojení data o plynu nepřenáší, takže nelze přiřadit ani kanál v jednotce ani ho využít.

Pokud by tam byl přijímač, který podporuje SBUS (podporuje většina novších), tak stačí jedna propojka a pak lze použít výstup plynu jak z přijímače tak jednotky.
Spirit System developer
VTrex

Děkuji za radu. V.Stibor
Post Reply