Ono to samozřejmě přeházet v rádiu jde ale je to pro mě takové nešťastné řešení protože mám stejné pořadí kanálů na všech ostatních heli a mám to takto nastrkané i do klasických přijímačů.. Pokud bych to u přehodil tak pak bude menu "mixér" kde se přiřazují křivky, přepínače atp. u jedné heli tak a u druhé jinak a bude to potom nepřehledné a pokud budu v rádu něco upravovat tak bych pak musel myslet na to že u jedné heli je to tak a u druhé naopak a mohl bych pak třeba udělat v nastavení botu.. Ono se to blbě vysvětluje museli by jste si to zkusit pak by jste možná rozuměli. Každopádně Tome DÍKY!!! Už to šlape přesně tak jak jsem potřeboval . Jdu to doladit, počasí přeje tak doufám že stihnu i zálet .
Zdravím, mám nového spirita a mám podobný problém jako je popsán na začátku.Při nastavování v průvodci kde se nastavuje směr pohybu serv cykliky a vrtulky nemohu dosáhnout zprávného pohybu serv cykliky.Tedy konkréntně se zdá že je zaměněný kanál serva CH1 a CH2 pokud má jet servo 2 tak jede 1 a naopak.Kablíky mám ve spiritu dobře.Tx je futbaba T8FG (rozložení kanálů je výchozí jako bylo psáno na první straně) přijímač je FrSky TFR8 SB 8ch 2.4Ghz S.BUS a využívám právě SBUS.Dříve jsem provozoval microbeasta a serva šlapaly dobře, nyní si nejsem jistý kde je problém.
Mám přehodit ty kablíky serva CH1 a CH2 přímo na spiritovi?
nejdrive se radeji podivej, zda chodi kanaly spravne v Diagnostice. Microbeast ma jine znaceni serv na jednotce, takze ty cisla neopovidaji tem na Spiritovi.
CH2 je vzdy vyskovkove servo. CH1 a CH3 ridi kridelkove serva.