[VYŘEŠENO] Android Spirit Settings - padá

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
Post Reply
framif

Používám poslední verzi Android Spirit Settings aplikace. Bohužel při přechodu na nastavení některých parametrů se aplikace zastaví a spadne. Možná to souvisí s novou funkcí "Oblíbených parameterů", kam jsem si některé (padající) parametry přesunul. Ani po jejich odstranění z oblíbených však aplikace stále nefunguje. Stejné chování na obou Spirit jednotkách s 1.0.23 verzí.

Např.
Počáteční reakce cykliky
ZeXx86
Site Admin

Diky za info, proverime to.
Spirit System developer
error414

ahoj,

jednalo se o pady u pocatecni reakci cykliky a pasmo necitlivosti knyplu? Tyhle jde obrazovky opravdu padaly. v google play je nahrana opravena verze. Do par hodin by se mel nabidnout update. U jinych obrazovek by k padu nemelo dochazet. Za chyby se omlouvam.
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer
elfew

hlavne ze se na chybu prislo. aplikace je super, vynikajici prace!
DX9 - Chase 360 - Spirit
ZeXx86
Site Admin

Tak problem bude v tom, ze mas aplikaci z vyvojove vetve, na ktere se zrovna pracuje.
Ve stabilni, te kterou maji ostatni, to je v poradku.

Brzy budes mit tu spravnou a bude to OK.
Spirit System developer
framif

error414 wrote:ahoj,
jednalo se o pady u pocatecni reakci cykliky a pasmo necitlivosti knyplu? Tyhle jde obrazovky opravdu padaly.

Ano, byly to přesně tyto parametry. Takže chyba odhalena a bude to opět fungovat. Děkuji.

ZeXx86 wrote:Tak problem bude v tom, ze mas aplikaci z vyvojove vetve, na ktere se zrovna pracuje.
Ve stabilni, te kterou maji ostatni, to je v poradku.

Měl jsem a mám pouze aplikaci z Google Play. Zkusil jsem i odinstalovat a znovu nainstalovat přímo z Google Play marketu. Takže netuším o jakou vývojovou větvi by se mělo jednat.
ZeXx86
Site Admin

Na Google Play jsou dve verze, kde tu vyvojovou dostavas take automaticky, pokud te k ni nekdo prihlasi.
Chvilku bude trvat, nez se to prehodi spravne.
Spirit System developer
Post Reply