1) MacOS big sure
- nutno instalovat drivery verze 6 - nekoresponduji s wiki a manuálem - informace
- špatné vykreslování grafiky aplikace - pravděpodobně souvisí se změnou grafických knihoven - kosmetická závada
- nefunguje seznam fw v nabídce aktualizace - tudíž nelze aktualizovat na poslední verzi.
2) MacOS Katalina
- nefunguje seznam fw v nabídce aktualizace - tudíž nelze aktualizovat na poslední verzi.
stav - v roletce je není dostupný žádný FW
MacOS - problémy , není dostupný FW 3.2.2
Tak jsem zjistil , že ten problém s nedostupnosti on-line aktualizace je i na windows notebooku.
ale před 2 dny na PC jsem druhou jednotku aktualizoval z verze 2.6 na 3.2.2
První jednotku jsem měl verzi 2.4 zaktualizoval offline na 2.6 následně 3.1, ale jak na 3.2.2 ?
ale před 2 dny na PC jsem druhou jednotku aktualizoval z verze 2.6 na 3.2.2
První jednotku jsem měl verzi 2.4 zaktualizoval offline na 2.6 následně 3.1, ale jak na 3.2.2 ?
Dnešní stav - (den po té)
Windows
poslední FW nabídnut, jednotka flasnuta
Linux
někdy se seznam objeví někdy ne
když se objeví jednotka nejde flasnout
MacOS - big sure - aplikace nejde spustit , vždy spande - nabízím možnost případných logu, nebo pomoc s laděním
MasOS - katalina - vše funguje OK, seznam FW se nabízí, flash uz jsem nezkoušel. Konfigurace OK
není nějaký problém s dostupnosti serveru poskytující FW ?
Děkuji za případné reakce a nabízím pomoc s MacOS big sure.
Jarda
Windows
poslední FW nabídnut, jednotka flasnuta

Linux
někdy se seznam objeví někdy ne
když se objeví jednotka nejde flasnout
MacOS - big sure - aplikace nejde spustit , vždy spande - nabízím možnost případných logu, nebo pomoc s laděním
MasOS - katalina - vše funguje OK, seznam FW se nabízí, flash uz jsem nezkoušel. Konfigurace OK
není nějaký problém s dostupnosti serveru poskytující FW ?
Děkuji za případné reakce a nabízím pomoc s MacOS big sure.
Jarda
Dobrý den,
pro Big Sur je nutné nainstalovat poslední USB ovladač, jinak to nebude fungovat správně. Může to dělat cokoli.
Pak to pojede bez problému, máme to odzkoušeno i na Apple M1.
Pokud nefunguje flashování, o jakou jednotku jde?
Server byl bohužel přetížen, ale myslím, že se nám povedlo vše vyřešit. Nyní by již měl být online po celou dobu.
Aktualizovat se dá z jakékoli verze přímo na 3.2.2 pomocí posledního software.
pro Big Sur je nutné nainstalovat poslední USB ovladač, jinak to nebude fungovat správně. Může to dělat cokoli.
Pak to pojede bez problému, máme to odzkoušeno i na Apple M1.
Pokud nefunguje flashování, o jakou jednotku jde?
Server byl bohužel přetížen, ale myslím, že se nám povedlo vše vyřešit. Nyní by již měl být online po celou dobu.
Aktualizovat se dá z jakékoli verze přímo na 3.2.2 pomocí posledního software.
Spirit System developer
Tak s verzi 6.0.1 se mi podařilo na Big Sure spojit
ale grafika není v pořádku. V horních záložkách "spojeni - obecně - diagnostika - ....." je vybraná karta bílý rámeček a není vidět text.
je to kosmetický problém
v roletkách (menu) je vidět 3/4 textu, je tam překryv.
Big Sure 11.4 CPU intel I5.
ale grafika není v pořádku. V horních záložkách "spojeni - obecně - diagnostika - ....." je vybraná karta bílý rámeček a není vidět text.
je to kosmetický problém
v roletkách (menu) je vidět 3/4 textu, je tam překryv.
Big Sure 11.4 CPU intel I5.
Zde je návod krok za krokem:
https://manual.spirit-system.com/index. ... _under_Mac
https://manual.spirit-system.com/index. ... _under_Mac
Spirit System developer