Spirit GTR + aktualizace 3.7.0
Ahoj, aktualizoval jsem všechny heli na nový FW3.7.0 a od té doby mě vyskakuje ve spirit settings hláška "Plyn je aktivní". Pokud nastavím Plyn = nepřiřazeno nastavení vydrží jen do přepnutí bank nebo resetu heli (samozřejmě vždy uložím nastavení). Pokud nechám nastavení plyn = kanál_1 nelze nastavovat subtrim serv atd... Používám governor v regulátoru. Mám někde něco ještě blbě nastavené? Před update to nedělalo. Díky T.
3x Goblin RAW 700 with Spirit GTR, Jeti DS16 II
Stačí dát plyn na Hold. Pokud je, pak možná není nastaven správně.
Musí být zobrazeno 0% v Diagnostice u Plynu.
Musí být zobrazeno 0% v Diagnostice u Plynu.
Spirit System developer
No samozřejmě, že byla chyba u mě a letitá...
Z nějakého důvodu jsem kdysi u jednoho réglu nastavoval rozsah plynu 0-100 no a kopírováním profilu dál a dál jsem si to rozšířil na všechny heliny. Takže to zítra přenastavím všude -100 až +100 naučím rozsahy plynu a mělo by to být O.K. Díky moc (taky mi mohlo dojít..). Hold plynu byl tedy pro régl na 0, ale pro spirit byl na 50%
Z nějakého důvodu jsem kdysi u jednoho réglu nastavoval rozsah plynu 0-100 no a kopírováním profilu dál a dál jsem si to rozšířil na všechny heliny. Takže to zítra přenastavím všude -100 až +100 naučím rozsahy plynu a mělo by to být O.K. Díky moc (taky mi mohlo dojít..). Hold plynu byl tedy pro régl na 0, ale pro spirit byl na 50%
3x Goblin RAW 700 with Spirit GTR, Jeti DS16 II