Podpora iOS
-
BORN_TO_GRILL
Ahoj,
můžu se zeptat, jestli bude HV BT modul (odkaz níže) fungovat s iOS?
http://eshop.spirit-system.com/index.ph ... &id_lang=2
Díky
můžu se zeptat, jestli bude HV BT modul (odkaz níže) fungovat s iOS?
http://eshop.spirit-system.com/index.ph ... &id_lang=2
Díky
Ahoj
Na predchozi strance jsme to resili
Spirit System developer
-
BORN_TO_GRILL
Osel jsem to přehlídnul, omlouvám seZeXx86 wrote:Ahoj
Paráda! Už jsem se nemohl dočkat. Sice mi vrťas se spiritem uletěl, ale už číhám na další; až se naskladní, kupuju 
1. Jak se to přes WiFi připojuje ke Spiritu?
2. K uživatelskému komfortu:
Ty screenshoty jsou asi z iPadu? Tam je to skoro dobře čitelné. Pokud to bude ale na telefonu (iPhone), ten má docela malý displej. Pak bych se přimlouval za nějaký větší (a tučnější) font, jinak by to bylo na lupu, člověk by se snadno přehlídnul. Většina místa na ploše je bílé místo, to je škoda. Lepší by byly písmena a číslice.
Edit: Promiň, vidím že se na tom UI už pracuje, píšeš to tady. Je to fajn! Další plusové body pro Spirita! Jen tak dál!
1. Jak se to přes WiFi připojuje ke Spiritu?
2. K uživatelskému komfortu:
Ty screenshoty jsou asi z iPadu? Tam je to skoro dobře čitelné. Pokud to bude ale na telefonu (iPhone), ten má docela malý displej. Pak bych se přimlouval za nějaký větší (a tučnější) font, jinak by to bylo na lupu, člověk by se snadno přehlídnul. Většina místa na ploše je bílé místo, to je škoda. Lepší by byly písmena a číslice.
Edit: Promiň, vidím že se na tom UI už pracuje, píšeš to tady. Je to fajn! Další plusové body pro Spirita! Jen tak dál!
-
obadal.rada
chci se jen zeptat, bude možná aplikace i na mobil Nokia Lumia 520, která má Windows Phone 8.0
nejsem si úplně jistý ale Tomáš to píše v Qt, takže aplikace se bude moct překompilovat na ios, Androida i Windows Phone. u Windows Phone nevím jestli to pujde přes Bluetooth ale přes WiFi určitě jo.
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer
Spirit settings Developer
To rozhrani je zatim jen provizorni, bude se predelavat specialne pro dotykova zarizeni, takze to pujde ovladat snadno 
Spirit System developer