[VYŘEŠENO] Zachrana - nespravny smer po inicializacii

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
papaya

nic takeho na heline nemam, esc je kontronik jive 100LV
ZeXx86
Site Admin

Aha, OK.
Potreboval bych co nejvice podrobnosti, vzhledem k tomu, ze se to zatim nikomu nestalo. Opravdu to video by bylo velmi napomocne. Verim, ze se to behem nekolika pokusu musi projevit, pokud se to deje opravdu hned po inicializaci.

Pokud by to bylo tak, ze se to "pokazi" az v prubehu letu, pak je problem jen v nastaveni optimalizace piruet a staci ji reverzovat.
Jak heli toci piruety na miste? Ujizdi heli nekam?
Spirit System developer
papaya

dnes som to chcel natocit, ale nepodarilo sa mi to nasimulovat. Asi 20 realnych letov + 40 len tak na stole a nic... asi to bolo naozaj len v nespravne nastavenej optimalizacii piruet...
ZeXx86
Site Admin

Super, diky za info.
Pokud by se to zase objevilo, tak dej vedet.
Spirit System developer
obadal.rada

já bych se chtěl zeptat ohledně záchrany co může být, když pro aktivaci záchrany mi na zemi i ve vzduchu nepatrně cukne vrtulkové servo, na zemi to je malinko ale ve vzduchu to cukne ale fakt málo, záchrana funguje správně jak má
Habásek

obadal.rada wrote:já bych se chtěl zeptat ohledně záchrany co může být, když pro aktivaci záchrany mi na zemi i ve vzduchu nepatrně cukne vrtulkové servo, na zemi to je malinko ale ve vzduchu to cukne ale fakt málo, záchrana funguje správně jak má
Nemáš obě hodnoty ve vysílači stejné, jak do + tak do - na 5 kanále. Pokud máš např. 90% zisk tak dej 10% pro záchranu ... ale záleží jaký máš vysílač.
Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
ZeXx86
Site Admin

Staci se kouknout do diagnostiky v programu a zkontrolovat zisk gyra v klasickem letovem rezimu a pak v zachrane.
Pokud tam bude vetsi rozdil, pak je chyba tam.
Spirit System developer
obadal.rada

diagnostika:
gyro HL+72, záchrana -80 ale ikdyž to vyrovnám, stejně to škubne minimálně, ale ještě nemám doladěnou vrtulku
ZeXx86
Site Admin

U aktivace zachrany nastane na heli max. zatizeni - takove, jako v letu bezne ne, takze se da poznat hlavne na vrtulce, ze ji to hodne zatizi. Takze tam musi fungovat vrtulka velmi dobre, aby to viditelne nebylo, prip. snizit kolektiv u zachrany a vrtulce odlehcit.
Muze jit i o pokles na BECu, kdy pak neni dostatek napajeni pro vsechny serva (muze byt i velmi nebezpecne).
Spirit System developer
obadal.rada

takže teď doladit 100% vrtulku a bude to ok? jako mě to nevadí to jen z hlediska zvědavosti
Post Reply