No právě, a tam už má tu křivku lineární, takže bych řekl, že to v jemnosti při přistávání moc nepomůže.pkotatko wrote:Bavime se o tomhle: -90; -60; -35; -12,5; 0; +12,5; +35; +60; +90
Tam bych si myslel, ze bude viset nekde okolo hodnoty 20-30. Samozrejmne plus-minus podle dalsiho nastaveni
[VYŘEŠENO] Necitlivost kolektivu
Nešlo mi op to, abych tam měl EXPO křivku, to bych jí mohl nastavit ve vysílači a určit jen hodnotu.
Já tam potřeboval mírnější křivku kolem nuly a to že to jsou rovné úseky mi naopak vyhovovalo.
čím větší úhel náběhu byl na listech, tím byly čitelnější, ale u nuly to byl jakoby opak EXPA.
Nevím, jak to lépe popsat.
Okolo nuly byly moc citlivé a naopak pro větší výchylky ztrácely na účinnosti.
Mimochodem, už jsem ty původní listy identifikoval.
Jsou to staré MSC, černý uhlíkový s červenou plastovou koncovkou.
Z nějakého důvodu nemají logo, ale jsou to určitě MSC, jen už se dlouho nedělají.
Moc mi teda nevyhovovaly.
Já tam potřeboval mírnější křivku kolem nuly a to že to jsou rovné úseky mi naopak vyhovovalo.
čím větší úhel náběhu byl na listech, tím byly čitelnější, ale u nuly to byl jakoby opak EXPA.
Nevím, jak to lépe popsat.
Okolo nuly byly moc citlivé a naopak pro větší výchylky ztrácely na účinnosti.
Mimochodem, už jsem ty původní listy identifikoval.
Jsou to staré MSC, černý uhlíkový s červenou plastovou koncovkou.
Z nějakého důvodu nemají logo, ale jsou to určitě MSC, jen už se dlouho nedělají.
Moc mi teda nevyhovovaly.
LA700+Spirit, Logo 550+Spirit, Gaui NX4+Spirit, MiniProtos+Spirit, Ricco+GY 520, FX 30 Fasst
Pokud to jsou MSC Classic tak ty myslim ani pro bezpadla nejsou urceny. V nekterych velikostech letaji bohuzel dost spatne a maji furu neduhu. V tech vetsich je to ale lepsi. MSC Rapid treba letaji uplne jinak.
Spirit System developer