OK, prozatim je mozne cist logy z adresare Dokumenty, tam se vsechny logy ukladaji.
Mohu se zeptat jaky Acrobat Reader a jaky system je na PC?
Diky
Spirit už je doma
Spirit System developer
Millo wrote:Pouzivam gov.store. To poskocenie bolo pro nizsich otackach - kazdopadne to zatial neriesim, chce to viacej strartov a takisto pozrem analyzator pripadne skusim povolit listy hl.rotoru.
Také používám na 450size YEP40A a to poskočení (škubnutí) ocasu je ok, regl tím říká že dosáhl požadovaných otáček a "uzamkl je".
Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
ZeXx86 wrote:OK, prozatim je mozne cist logy z adresare Dokumenty, tam se vsechny logy ukladaji.
Mohu se zeptat jaky Acrobat Reader a jaky system je na PC?
Diky
Win7 Pro a Acrobat Reader 11.0.07. Kazdopadne, ak sa log niekde uklada, tak to mi staci a dnes skusim, ci to tablet otvori, ak ano, pc uz neriesim..
Vdaka
MSH Protos 500, Spirit, T14SG
Millo wrote:Pouzivam gov.store. To poskocenie bolo pro nizsich otackach - kazdopadne to zatial neriesim, chce to viacej strartov a takisto pozrem analyzator pripadne skusim povolit listy hl.rotoru.
YEP regulátory mám na všech heli a to zásadně v režimu Gov. Store (nestačí to jen nastavit na kartě, první roztočení rotoru se provádí "kalibrace" , je na to postup, proštudovat manuál

Arcicorsa wrote:Millo wrote:Pouzivam gov.store. To poskocenie bolo pro nizsich otackach - kazdopadne to zatial neriesim, chce to viacej strartov a takisto pozrem analyzator pripadne skusim povolit listy hl.rotoru.
YEP regulátory mám na všech heli a to zásadně v režimu Gov. Store (nestačí to jen nastavit na kartě, první roztočení rotoru se provádí "kalibrace" , je na to postup, proštudovat manuál) .. Pak se škubání nekoná a otáčky drží jako přimrzlé dveře u Š. 120
..
omg, este raz diky za velmi uzitocnu radu! YGEcko pouzivam od miniprotosa, je tomu cez 4 roky, viem ako sa nastavuje gov.store.

Snad sami dnes podari dat par startov..
Edit: tak po dalsich 3 startoch gyro nastavene a chvost je ok, pravdepodobne som na zemi predtym hrabol do smerovky a ked nabehli otacky, heli sa pootocila do ziadanej pozicie..
MSH Protos 500, Spirit, T14SG
Tak tričko spirit už je doma vypadá líp než na obrázku
jsem spokojen mám 3 spirity a 2 heli kds a kšiltovku kds
ted se ještě naučit lítat 

DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
Skoda, ze jsi nenapsal. My to delame tak, ze samolepky davame naopak jako darek. Vetsina lidi je nevyuzije, tak je skoda je vyhazovat.
Takze davame to co je uvedeno v obsahu baleni a pro prvni objednavky jako bonus pribalujeme nalepky.
Takze davame to co je uvedeno v obsahu baleni a pro prvni objednavky jako bonus pribalujeme nalepky.
Spirit System developer