vasylp wrote:Nic mi do toho není, ale myslím, že ta stabilizace je zbytečná akorát se ti bude plést dohromady všechno, budeš mít zmatek co kde a kdy věř mi stačí záchrana a není co řešit jen lítat DX8 mam a vyměnil jsem tam přepínač pro záchranu paráda https://www.youtube.com/watch?v=7RP3WfS ... JnHg-HzNpw
Jak jsem psal vrtulník jsem neměl na kniplech skoro dva roky, a i když lítám s letadly, tak si nejsem jistej a proto chci na chvilku tu stabilizaci, třeba ji tam budu mít dvě baterky a třeba dýl.
Jinak přepínač jsem koupil ten stejnej, ale zatím mám nachystený tlačítko Trainer, který mám umístěno nad přepínačem TH který používáš ty.
pkotatko wrote:Tobe vyhovuje prepinat do strany ? Nic proti, jen mi to pripada divne.
Nevím jakým způsobem lítáš a jak máš dlouhé prsty, ale já palcuju a když jsem zkoušel tlačítko do strany, tak tím že je v základní poloze sepnuté doprava ho mám přece jen blíž na dosah prstu
Taky palcuju, mzikovy spinac mam na pravem ukazovaku. Smerem nahoru aktivuji zachranu. Nemam vubec nic proti. At to kazdy ma jak mu to vyhovuje nejlepe. Neni na to zadne pravidlo. Jen me to zarazilo, protoze jsem to videl poprve, nic vic.