[VYŘEŠENO] Nastavení záchrany v Spektrum DX8

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
pkotatko

Tobe vyhovuje prepinat do strany ? Nic proti, jen mi to pripada divne.
vasylp

přemýšlel jsem o tom a zkoušel a je to pro mně rychlejší a nezhoupne se mi vysílačka když rozklepanýma rukama zatáhnu za záchranu :mrgreen:
Spirit-ano / JETI DS-14 / Goblin 770 / Goblin RAW / Phoenix /
ZeXx86
Site Admin

Mzikovy spinac je perfektni vec na zachranu, bez toho uz si to neumim ani predstavit :)
Spirit System developer
Digis

vasylp wrote:Nic mi do toho není, ale myslím, že ta stabilizace je zbytečná akorát se ti bude plést dohromady všechno, budeš mít zmatek co kde a kdy
věř mi stačí záchrana a není co řešit jen lítat :-)
DX8 mam a vyměnil jsem tam přepínač pro záchranu paráda
https://www.youtube.com/watch?v=7RP3WfS ... JnHg-HzNpw

Jak jsem psal vrtulník jsem neměl na kniplech skoro dva roky, a i když lítám s letadly, tak si nejsem jistej a proto chci na chvilku tu stabilizaci, třeba ji tam budu mít dvě baterky a třeba dýl.

Jinak přepínač jsem koupil ten stejnej, ale zatím mám nachystený tlačítko Trainer, který mám umístěno nad přepínačem TH který používáš ty.
Digis

pkotatko wrote:Tobe vyhovuje prepinat do strany ? Nic proti, jen mi to pripada divne.

Nevím jakým způsobem lítáš a jak máš dlouhé prsty, ale já palcuju a když jsem zkoušel tlačítko do strany, tak tím že je v základní poloze sepnuté doprava ho mám přece jen blíž na dosah prstu :D
pkotatko

Taky palcuju, mzikovy spinac mam na pravem ukazovaku. Smerem nahoru aktivuji zachranu. Nemam vubec nic proti. At to kazdy ma jak mu to vyhovuje nejlepe. Neni na to zadne pravidlo. Jen me to zarazilo, protoze jsem to videl poprve, nic vic.
vasylp

no pravě :idea: zkoušel jsem ukazovákem, pak jsem vyzkoušel taky prostředníčkem, a bylo to přesně co jsem potřeboval 8-)
Digis

vasylp wrote:no pravě :idea: zkoušel jsem ukazovákem, pak jsem vyzkoušel taky prostředníčkem, a bylo to přesně co jsem potřeboval 8-)

Já přesně to samé, prostě nemám moc velkou ruku a dlouhý prsty. :)
vasylp

tak toto je moje nastaveni zachrany
Image
Post Reply