Ahoj,
na Win 7 64bit nebyl žádný problém, ale na novém notebooku kde jsou předinstalovány Win 8.1 64bit se mi po úspěšné instalaci nepodaří spustit software na nastavení Spirit jednotky.
Zkusil jsem program spustit jako správce (přes pravé tlačítko) i v režimu kompatibility (Win7, Win XP) ale bez výsledku. Spirit software naskočí jen po úvodní logo (velké "S"), které je zobrazeno na ploše a tím to končí... ve správci úloh je zobrazen ale neám žádné extra velké vytížení zdrojů.
Co s tím? Je potřeba doinstalovat nějaké programy (Net framework či tak něco? je to totiž čistá instalace Win 8.1 z obchodu).
EDIT:
jinak nahoře nad logem se píše: "Čekejte prosím - skenuji zařízení" - čekal jsem přes 10 minut a žádná změna
Díky moc
[VYŘEŠENO] Software nenajede (Win 8.1/64bit)
Ahoj
Bude to delat nejake zarizeni, ktere blokuje cteni a tim zablokuje i program.
Vetsinou se jedna o notebook s BT. Staci ve spravci zarizeni najit toto zarizeni (bude mit nejaky COM port) a zakazat ho.
V nove verzi ten problem bude umet software obejit.
Bude to delat nejake zarizeni, ktere blokuje cteni a tim zablokuje i program.
Vetsinou se jedna o notebook s BT. Staci ve spravci zarizeni najit toto zarizeni (bude mit nejaky COM port) a zakazat ho.
V nove verzi ten problem bude umet software obejit.
Spirit System developer
BT sam o sobe nevadi, spise jde o to, aby u nej system neudelal dalsi komunikacni port.
Spirit System developer
Zkus jeste vypnout uspavani USB zarizeni (take se zapina na noteboocich). Da se to udelat ve vlastnostech u zarizeni interface, tusim v zalozce rizeni spotreby.
Interface musi porad svitit.
Interface musi porad svitit.
Spirit System developer
Zkus jeste odpojit tu mys na BT a cokoli co se strka do USB.
Par krat se uz stalo, ze windows zmatla napr. pripojena mys a k tomu interface.
Par krat se uz stalo, ze windows zmatla napr. pripojena mys a k tomu interface.
Spirit System developer