Snazime se jak to jde. Bohuzel poptavka je nejmene o 2 rady vys, nez jsme momentalne schopni pokryt.
Jednotky se jiz vyrabeji po stovkach, do cca 1-3 tydnu budou skladem. Doufam, ze to vydrzi alespon nekolik dnu.
[VYŘEŠENO] Dostupnost
Spirit System developer
Tak posledna heli v ktorej som nemal Spirita (T-Rex 600N) isla k zemi pri strate orientacie a nepomohlo ani cvaknut vypinac kde mam inak nastavenu zachranu
Dufam ze kym ju cez zimu zgeneralkujem tak sa mi nejaky Spirit ujde ktory by som rad do nej dal

Dufam ze kym ju cez zimu zgeneralkujem tak sa mi nejaky Spirit ujde ktory by som rad do nej dal

Bude to uz v patek, je to uvedeno u polozky Dostupnost 

Spirit System developer
ZeXx86 wrote:Bude to uz v patek, je to uvedeno u polozky Dostupnost
Nerad ti zase oponuji, ale u dostupnosti je napsáno " Tento produkt není skladem". Alespoň na mobilním webu. Každopádně dík za info, v pátek budu číhat. Můj duety současný Spirit půjde pryč s Mini Titanem, takže na Mini Protose potřebuju dalšího [emoji4]
Předpokládám, že skript na skenování změny dostupnosti na stránce je stále nežádoucí, co?
Edit: tak na plné verzi webu ten údaj vidím...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
-
Ahoj,chtěl jsem se zeptat, kdy bude další naskladnění? Díky Martin
Jeti DC-24; Henseleit TDR, Henseleit TDF, Henseleit TDSF, Mikado Logo 600 SX, GM Heli Mi-17, SAB Goblin 630, OXY 5 Meg
Pravdepodobne v nedeli az utery.
Spirit System developer