Vývody kabelů do strany

Zde můžete psát o čemkoli.
Post Reply
martinzpraglu

Ahoj, včera jsme v Klatovech řešili variantu vývodů kabelů ze Spirita do strany místo nahoru.... Je nás víc, tak by mě zajímalo, jestli je více uživatelů, kteří by toto uspořádání nepřivítali taky?
Jeti DC-24; Henseleit TDR, Henseleit TDF, Henseleit TDSF, Mikado Logo 600 SX, GM Heli Mi-17, SAB Goblin 630, OXY 5 Meg
pkotatko

To mas jako s modama na radiu. Vzdy se najde nekdo komu to nevyhovuje takhle a takhle. Treba na me heline bych pro vyvody do strany nemel misto. Nebo by to bylo obtizne resitelne.
ZeXx86
Site Admin

Jde take o to, ze vetsinou ty jednotky, ktere maji vyvody ze strany maji plastove krabicky.
Kdyz se ale dela krabicka z hliniku, dela se to mnohem hure. V podstate kazde bezpadlo, ktere ma hlinikovou krabicku ma budto konektory shora nebo druhou cast plastovou.

Myslim si, ze to je spise o zvyku. Jednotka s konektory nahoru se da umistit na spoustu dalsich mist, kde by se to s konektory do stran nedalo - napriklad uvnitr ramu.
Lide ji ale vetsinou davaji tam, kde davali tu predchozi a nad jinymi moznostmi ani moc neuvazuji.
Podobne je to s prijimaci, kde jsou konektory nahoru. Daji se najit mista, kde to je vyhodnejsi tak a nekde zase tak.
Spirit System developer
Habásek

martinzpraglu wrote:Ahoj, včera jsme v Klatovech řešili variantu vývodů kabelů ze Spirita do strany místo nahoru.... Je nás víc, tak by mě zajímalo, jestli je více uživatelů, kteří by toto uspořádání nepřivítali taky?

Dal jsem Spirita na poměrně dost heli a nikde s tím nebyl problém. Díky tomu jak je Spirit "malý" oproti jiným FBL jednotkám je to opravdu pohoda a řešitelné na všech heli.
Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
petrct

Taky nemám problém, je to jen věc názoru a předešlého zvyku. Beast mněl přímo a u 450ky bylo docela málo místa Hc3sx to má tak z hora. Ja bych to neřešil . funguje to a to je hlavní :lol:
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
elfew

Taky bez problemu, naopak takhle je to mnohem lepsi
DX9 - Chase 360 - Spirit
martinzpraglu

V pohodě... je to věc názoru, taky jsem se jenom ptal :)
Jeti DC-24; Henseleit TDR, Henseleit TDF, Henseleit TDSF, Mikado Logo 600 SX, GM Heli Mi-17, SAB Goblin 630, OXY 5 Meg
Post Reply