Ahoj,
v manuálu se píše, že pro vrtulníky 500+ je z důvodu většího odběru vhodné zdvojit napájení. Chtěl bych se ujistit jesli jsem to správně pochopil. Přiřadil jsem Spiritu i kanál plynu. Do pozice AUX jsem připojil master kabel ESC (včetně signálového vodiče). Pozici RUD (SUMD) jsem propojil s přijímačem. Slave napájení z ESC (bez signálového vodiče) jsem propojil s volnou pozicí v přijímači. Je to takhle OK?
[VYŘEŠENO] Zdvojené napájeni při SUMD
Ahoj,
ano, takto se to muze pripojit.
ano, takto se to muze pripojit.
Spirit System developer
Tak já to mám opačně - Slave BEC ve AUX ve Spiritovi a Master BEC v přijímači. Slibuji si od toho to, že pokud se přeruší signálový kabel mezi Spiritem a přijímačem, nebo se zblázní Spirit, tak alespoň mohu vypnout motor a tím poslat helinu k zemi.
Jinak SUMD zatím šlape (alespoň na zemi) jako hodiny, díky za tuto vlastnost ve verzi 25!!!
Jinak SUMD zatím šlape (alespoň na zemi) jako hodiny, díky za tuto vlastnost ve verzi 25!!!

Graupner MC-20HOTT, T-REX500@Bav. Demon, Logo 550SE@Spirit, Goblin 570SE@Spirit
Chtěl jsem být připraven na podporu governoru (kdysi se o ní mluvilo) a potom, pokud se nepletu, musí ESC ovládat Spirit. Ale asi to zatím taky přehodím...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Co je to SUMD?
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer
Spirit settings Developer