Ahojte,
nejsem žádný superpilot a akrobacii se učím. Se S-S se učím a dnes asi poprvé jsem vyzkoušel fci záchrany (abych věděl, jak funguje) -vše OK. Jen při rychlém dopředném letu se mi Ricco houpe jako delfín. V nastavení začínám na hodnotách "hodného" vrtulníku - snažím se jej přiblížit pádlovému Maxiru, se kterým se mi dobře létá. Který parametr mám prosím upravit - jaké nastavení zkoušet? Díky za každou, praxí ověřenou radu.
[VYŘEŠENO] Ricco - delfín
Ahoj,
melo by pomoct pridat zisku cykliky. Hlavne tomu ale pomohou bezpadlove listy, cim vice jsou listy padlove, tim jsou vice nachylne na podobne nechtene projevy.
Kolik tam je zisku nyni? Klidne muzes poslat svoje nastaveni, ja se na to podivam.
melo by pomoct pridat zisku cykliky. Hlavne tomu ale pomohou bezpadlove listy, cim vice jsou listy padlove, tim jsou vice nachylne na podobne nechtene projevy.
Kolik tam je zisku nyni? Klidne muzes poslat svoje nastaveni, ja se na to podivam.
Spirit System developer
Ricco FBL se musí provozovat s uhlíkovým listím Y1660.. Jestli tam máš plast nebo laminát tak je to špatně.. Ovšem upozorňuji že jsem Ricca FBL nikdy solidně nevyladil, ono to létá ale nešlo to doladit k dokonalosti tak jsem radši vrátil pádla.. Ovšem bylo to v době kdy ještě nebyl SpiritJoch wrote:Ahojte,
nejsem žádný superpilot a akrobacii se učím. Se S-S se učím a dnes asi poprvé jsem vyzkoušel fci záchrany (abych věděl, jak funguje) -vše OK. Jen při rychlém dopředném letu se mi Ricco houpe jako delfín. V nastavení začínám na hodnotách "hodného" vrtulníku - snažím se jej přiblížit pádlovému Maxiru, se kterým se mi dobře létá. Který parametr mám prosím upravit - jaké nastavení zkoušet? Díky za každou, praxí ověřenou radu.
Ono taky zalezi, jake tam jsou serva. Pokud nejake savoxy 247/align 410, apod. tak to nikdy nepoleti asi nejak moc dobre.
Tady ma Joch Align DS430, ktere uz jsou lepsi. Kazdopadne ty listy, ty bude asi treba vymenit.
Ale videl jsem letat Ricco se Spiritem a savoxy bez problemu, takze by nemel byt problem.
Tady ma Joch Align DS430, ktere uz jsou lepsi. Kazdopadne ty listy, ty bude asi treba vymenit.
Ale videl jsem letat Ricco se Spiritem a savoxy bez problemu, takze by nemel byt problem.
Spirit System developer
Take se pridavam do skupiny ktera nedokazala vyladit ricca. je to nejhorsi helina co jsem kdy mel, zkousel jsem snad vsechny listy (i z HK), bezpadla microbeast, spirit a vbar. Se spiritem to litalo nejlip ale furt to nebylo to prave echt. Pominuli ze se me ricco rozpadalo ve vzduchu tak kdyz nahodou letelo, tak strasne.
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer
Spirit settings Developer
Ono temer kazda mensi heli muze letat velmi dobre, jen musi mit drahe serva a dobre listy
Pak to ale vyjde nejmene na penize heli vetsi tridy ci vice. Ale myslim, ze to za to stoji. Sam letam nejradeji se 450 
Taky to chce to tvrdsi gumky v hlave.
Taky to chce to tvrdsi gumky v hlave.
Spirit System developer
To zas já jsem s ním na pádlech spokojenej, nechodilo to jen ve verzi FBL. U těch pádel je strašně důležité aby ta houpačka chodila tak hladce že ji převáží i komár, pak je to suprerror414 wrote:Take se pridavam do skupiny ktera nedokazala vyladit ricca. je to nejhorsi helina co jsem kdy mel, zkousel jsem snad vsechny listy (i z HK), bezpadla microbeast, spirit a vbar. Se spiritem to litalo nejlip ale furt to nebylo to prave echt. Pominuli ze se me ricco rozpadalo ve vzduchu tak kdyz nahodou letelo, tak strasne.