naklonění při aktivaci stabi režimu a záchrany

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
Habásek

ZeXx86 wrote:Ahoj,

je treba stahnout nastaveni z kazde banky - 3 soubory.
Nova verze 1.1.0 je umi ulozit v zalozce Zaloha jednim tlacitkem.
Tak to vysvěluje lecos. :-) zkusíme.
Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
emjirka

Já to říkal :D Tak že, když mám uložené ostatní soubory se zálohou,mám vždy jen banku, která byla aktivní v době uložení. Verze 1.0.25
Habásek

emjirka wrote:Já to říkal :D Tak že, když mám uložené ostatní soubory se zálohou,mám vždy jen banku, která byla aktivní v době uložení. Verze 1.0.25
Evidentně. Updejtni na 1.1 a budeš to mít celé All In 1.
;)
Last edited by Habásek on Tue 24. Feb 2015 21:50:04, edited 1 time in total.
Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
error414

Ono je to tak porad, co soubor nastaveni to jedna banka. Jen kdyz v PC aplikaci date ulozit vsechny banky, tak se ulozi 3 soubory. Kdyz se nahrava profil tak se nahrava vzdy do aktivni banky. Takze se tim da simulovat kopirovani bank.
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer
ZeXx86
Site Admin

Jojo,urcite nejdrive doporucuji aktualizovat na 1.1.0. Treba se neco zmeni i u zachrany vlivem novych optimalizaci.
Spirit System developer
Joch

zdravím kluci, umíte mi říci zhruba hodnotu vibrací (asi globálních v kterékoli ose), při kterých začíná docházet k efektu uhýbání stabi a záchrany? díky
emjirka

A já se zkusím zeptat znovu, které nastavení mohou mít vliv?
ZeXx86
Site Admin

Joch: pokud se vsechny spicky v grafu vibraci drzi v rozumne mezi (nejlepe pod 50) a celkova hodnota vibraci je take pod 50% (ve vsech 3 osach), tak by nemel byt problem.

emjirka: predevsim ma na to vliv optimalizace piruet - pokud se nastavi obracene, pak je jiste, ze nebude fungovat stabilizace ani zachrana spravne. Pak ma na to vliv, zda je heli opravdu v klidu behem inicializace. Nekdy kdyz se pripojuje baterka se s heli cukne. Jednotka se umi ale dokalibrovat i sama po inicializaci, tak, ze ji staci nechat par vterin uplne v klidu.
Pak je dobre nemit Pasmo necitlivosti kniplu pod uroven presnosti vysilace. Vychozich 10 je ve vetsine pripadu v poradku.
Potom uz zalezi jen na tom jak presne je jednotka pripevnena na modelu.

Dokud se neleta 3D prvky a ani tehdy zachrana nefunguje presne, pak je nekde hruba chyba a mela by jit dobre odhalit.
Spirit System developer
emjirka

Po víkendovém létání létaní je stav nezměněn :(
- optimalizace piruet nastavená správně
- heli během inicializace naprosto v klidu a rovnou na ploše, nepřenášel jsem jí
- necitlivost kniplů jsem zkoušel v SW, ve středové poloze se "teploměry" nepohybují
- nedalo mi to a vzal jsem šupleru, jednotka je přilepena s chybou 0,7 mm, což doufám na funkci nemá vliv
ZeXx86
Site Admin

Diky za info.

Obavam se, ze odchylka 0,7mm je pomerne hodne na tak male jednotce. Pokud by nepomohlo ani srovnani, muzes ji klidne poslat a my ji proverime jak to pujde.
Spirit System developer
Post Reply