ale zatim jsem vzdycky mel lepsi vysledky s co nekratsi pakou a co nejdelsi drahou serva. Na vsech helinach.
mám uplně stejný poznatek
Překmitávání vrtulky
To nedrzeni vrtulky teoreticky muze byt i nastavenim regulatoru / governoru.
Ale zatim bych pockal, az co udela zmena strihu.
Ale zatim bych pockal, az co udela zmena strihu.
Spirit System developer
U te odezvy governoru je to na nejmene ? Uz si to nepamatuju jak to tam je. Je tam jeste slowest ? Pokud ano, dej to tam.
Udelej jeden let na jedny otacky a podivej se jake jsi mel min. a max. otacky v tom letu. To vyctes z reglu. Pokud by to bylo nejak hodne, treba 300 otacek rozdil, tak by to mohlo byt ono. Pokud ne, tak neni problem v pohonu a musi se hledat dal jinde. Udelej ten nulovy strih vrtulky jak radi Tomas a dej zase vedet. Na neco prijdeme.
Po vikendu budu co se tyce nastaveni Spirita do T550 chytrejsi.
Udelej jeden let na jedny otacky a podivej se jake jsi mel min. a max. otacky v tom letu. To vyctes z reglu. Pokud by to bylo nejak hodne, treba 300 otacek rozdil, tak by to mohlo byt ono. Pokud ne, tak neni problem v pohonu a musi se hledat dal jinde. Udelej ten nulovy strih vrtulky jak radi Tomas a dej zase vedet. Na neco prijdeme.
Po vikendu budu co se tyce nastaveni Spirita do T550 chytrejsi.

Co jsem videl nastaveni T550, tak to fungovalo velmi dobre ihned po vsech strankach. Ale byla urcite v poradku.
Spirit System developer