[VYŘEŠENO] Úhly listů - nedaří se nastavit dostatečně velké

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
bonis

Přesně jak píše Habásek.
Dej tam FBL hlavu a dál se netrap.
Na páce přepákování se pohyb zkrátí zhruba na 1/2 (soudím podle fotky)
LA700+Spirit, Logo 550+Spirit, Gaui NX4+Spirit, MiniProtos+Spirit, Ricco+GY 520, FX 30 Fasst
petrct

Těch přepákování je tam trochu moc , mnělo by být jenom jedno
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
Woita

Výborně, děkuji za jasné stanovisko, jdu to přehodit. Měl jsem fotky dát hned, ale leckde jsem toto řešení viděl s tím, že to funguje (nevím ale JAK dobře).

Mějte se fajn a pěkný večer!

Edit:
Tak jsem tam přehodil origo bezpádlo hlavu, nastavit šlo všechno přesně podle požadavků, všechny hodnoty jsou jak mají být.
Ještě jednou děkuji za pomoc, mám to skoro finálně nastavené na zálet. Brzy půjde do vzduchu!
bonis

Tak super.
Hlavně všechno pořádně zkontroluj, raději dvakrát, ať Tě něco nepřekvapí.
LA700+Spirit, Logo 550+Spirit, Gaui NX4+Spirit, MiniProtos+Spirit, Ricco+GY 520, FX 30 Fasst
petrct

To je supr, tak at to dobře letí :P
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
pkotatko

Tak jak to mas na fotkach je to spatne. To uz ti kluci rekli. nejen pomer prepakovani, ale i paka unasece u odtokovky. To se dela u padel, kde potrebujes mechanicky zvysit agilitu. U bezpadla se paka gripu dava k nabezce aby to bylo cele vlecene. A agilitu si nastavis elektronicky.
Ale koukam, ze gripy vypadaji stejne. Rozdil je jen v delce kulicek. Tak klidne to prepakovani vyhod, gripy otoc a dej tahla z desky primo na ne. Jen su dej pozor, aby tahla byla rovnobez ne s hrideli a kulicka ke ktere jde tahlo od listu byla co nejpresneji o 90 stupnu pred listem. Tot vse. Nic sloziteho to neni.
Cetl jsem ze uz jsi nasadil bezpadlovou hlavu, ale i ta puvodni je po predelani pouzitelna.
Woita

pkotatko wrote:....Tak klidne to prepakovani vyhod, gripy otoc a dej tahla z desky primo na ne. ......Cetl jsem ze uz jsi nasadil bezpadlovou hlavu, ale i ta puvodni je po predelani pouzitelna.
Dík,
původní hlavu si tedy schovám na později a někdy to zkusím upravit.
ZeXx86
Site Admin

Neni zac. Urcite to bude lepsi, nez se pak trapit s prip. dalsimi problemy.
Spirit System developer
Arcicorsa

pkotatko wrote:Tak jak to mas na fotkach je to spatne. To uz ti kluci rekli. nejen pomer prepakovani, ale i paka unasece u odtokovky. To se dela u padel, kde potrebujes mechanicky zvysit agilitu. U bezpadla se paka gripu dava k nabezce aby to bylo cele vlecene. A agilitu si nastavis elektronicky.
Ale koukam, ze gripy vypadaji stejne. Rozdil je jen v delce kulicek. Tak klidne to prepakovani vyhod, gripy otoc a dej tahla z desky primo na ne. Jen su dej pozor, aby tahla byla rovnobez ne s hrideli a kulicka ke ktere jde tahlo od listu byla co nejpresneji o 90 stupnu pred listem. Tot vse. Nic sloziteho to neni.
Cetl jsem ze uz jsi nasadil bezpadlovou hlavu, ale i ta puvodni je po predelani pouzitelna.
S tímto naprosto souhlasím!! Udělej to jak píše a bude ti to šlapat.. Jediné co potřebuješ jsou delší táhla aby daly z desky cykliky přímo na gripy.. Přesně takto jsem upravil svého starého Rexe 450 a šlapalo to perfektně, to pádlové přepákování je nesmyslně navíc ;) zůstane jen kompenzátor..
Post Reply