Provozování Bluetooth modulu
ja bych doporucoval pockat na oficialni moduly.
Logo 600 3D -> Spirit FBL
Spirit settings Developer
TO ZeXx86: Díky to jsem úplně přehlédl.
TO error414: Není třeba
.
Bluetooth modul z aukčního webu pro Arduino, dobastlit stabilizátor napětí 3,3V který jsem vykuchal ze staré nabíječky co byla k nějakému hračka modelu, pomocí převodníku USB/RS232 co je ke Spiritu změnit BAUD rate modulu na 57600bd pomocí AT příkazů a už to běhá
..
TO error414: Není třeba

Bluetooth modul z aukčního webu pro Arduino, dobastlit stabilizátor napětí 3,3V který jsem vykuchal ze staré nabíječky co byla k nějakému hračka modelu, pomocí převodníku USB/RS232 co je ke Spiritu změnit BAUD rate modulu na 57600bd pomocí AT příkazů a už to běhá

Pekne 
A k cemu ten stabilizator navic? Na desce uz nejaky je. Zvlada vetsi rozsah napeti?

A k cemu ten stabilizator navic? Na desce uz nejaky je. Zvlada vetsi rozsah napeti?
Spirit System developer
Díky
. No zvládá na vstupu napětí až 20V ale to nebyl důvod proč tam je.. Na TX pinu modulu totiž bylo přes integrovaný pull-up rezistor napájecí napětí (5,5V) a nechtěl jsem riskovat že poškodím Spirita když má logiku na 3,3V tak jsem pro jistotu vřadil stabilizátor abych na 100% dodržel 3,3V úrovně
.. Mělo by to fungovat i bez toho ale jistota je jistota
.

Aha. Tak to jo, procesor by mel zvladat 5V logiku urcite, ale vice uz je na hrane.
Spirit System developer
Hle chyba.. Teď jsem aktualizoval FW ve Spiritu na V1.0.23 a už nejde nastavovat přes Android (před aktualizací to normálně šlo), můžu jen načíst letový záznam a vibro metr taky šlape online.. Teď se bez problémů připojím ale nejde nic nastavit, jakmile vlezu do jakéhokoliv nastavení z hlavního menu tak aplikace zahlásí "Poškozený profil" a skočí do předchozí nabídky
.. Když kliknu na záložku "Spojení" tak vidím viz foto, sériové číslo je OK ale neukáže verzi FW.. Může to prosím ověřit i někdo kdo má origo modul
?? Jinak verze nastavovacího SW v Androidu je 0.23 a i jsem zkusil ji odinstalovat a znovu nainstalovat..

Diky moc
Hned opravime, bude to v samotnem SW pro telefon.
Hned opravime, bude to v samotnem SW pro telefon.
Spirit System developer
Opravena verze mobil. aplikace je na google play, staci jen pockat na aktualizaci. Pokud by ho nekdo potreboval rychleji, muzu nepodepsany poslat.
Logo 600 3D -> Spirit FBL
BT modul jsem si taky dobastlil doma. Mel jsem ho z Braina. Jen jsem si prepl baudrate a udelal dve koncovky na balancni konektor z 3S baterky, ktery se pichne primo na BT modul a tam jsem ho pridelal napevno 
BT modul mam tento

Code: Select all
Works with any USB Bluetooth adapters.
Default Baud Rate: 9600,8,1,n. - nutno prepnout na pozadovanou hodnotu pro spirita
Built in antenna.
Coverage up to 30ft.
Bluetooth version: V2.0+EDR
Input voltage: 3.3~6V (max 7V)
Operating voltage: 3.3V
Default Baud Rate: 9600,8,1,n.
Signal coverage: 30ft
Cable length: 21.5cm
Item size: 4.3 * 1.6 * 0.7cm
Item weight: 3g
BT modul mam tento
DX9 - Chase 360 - Spirit