error414 wrote:Opravena verze mobil. aplikace je na google play, staci jen pockat na aktualizaci. Pokud by ho nekdo potreboval rychleji, muzu nepodepsany poslat.
Mám originální BT pro Spirit a protože kabílky jsou barevně jinak než se uvádělo, pro jistotu se radši zeptám, než to zapojím. Červený a černý kablík jde do napájení a žlutý se zeleným do Spirita do SYS ?
To jsem presvihnul naskladneni, nebo ho mas "bokem"?
No, Tomáš Spirit je můj vzdálený bratranec z matčniny strany z druhé větvě mého nevlastního strýce...
Tušil jsem, že to bude něco takového Na Spirita jsem měl v době, kdy to ještě nebylo "zakázáno" udělaný hlídací skriptík. Tak to tedy budu pár krát za den sledovat a snad se mi BT modul povede taky koupit...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Prosím jak se pozná ten nový modul od starého (aby uživatelé věděli, jaké napětí si tam mohou dovoli pustit)? Mě dorazil dneska (děkuji), tak předpokládám že mám nový, ale spíš pro ostatní, kteří mají modul už dříve koupený.
Woita wrote:Prosím jak se pozná ten nový modul od starého (aby uživatelé věděli, jaké napětí si tam mohou dovoli pustit)? Mě dorazil dneska (děkuji), tak předpokládám že mám nový, ale spíš pro ostatní, kteří mají modul už dříve koupený.
Poznáš ho podle ceny
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20