Aha, myslel jsem, ze jde o Protose.
U Trexe je po padech casto problem v kardanu, hlavne na nej dat aspon 2 loziska. Nekdy delaji vibrace ozubeni v cele heli a bez hl. listu jsou vibrace horsi nez s nima.
Grafy vibrací
Spirit System developer
Ten kamen nemusi byt spatny, ale jestli je jen minimalni vule v domku, pak to muze zacit vibrovat tak, ze to zacne rozkladat heli.
U kovoveho domku se to tak casto ale nastava. Byl to hlavne problem na trexech s remenem + plastovy domek.
U kovoveho domku se to tak casto ale nastava. Byl to hlavne problem na trexech s remenem + plastovy domek.
Spirit System developer
Hmm, byl jsem to v týdnu i tak zalitnout. Vrtulku jsem nastavil do dvou baterek. Ale jak heli chvílemi drkotala na vyškovce, bylo o nervy. Tak jsem to vzdal a zase šroubkuji.
Změny citlivosti na rotoru nebyly znatelné.
Změny citlivosti na rotoru nebyly znatelné.
Outrage 50 + HC3Sx, Protos 470 + MVVS + Spirit
Spatne chovani vyskovky by mohl mit za nasledek i jiny problem. Pokud napr. behem visu heli pohupuje trubkou nahoru a dolu, je vetsinou problem na hlavnim rotoru. Vetsinou se jedna o ohnutou hridel nebo problem v hlave - loziska/gumky. Jaka hodnota je na vyskovkovem filtru?
Spirit System developer
Hlavne jestli tam jsou spravne orientovane axialni loziska. Pokud to skladal zacatecnik, casto se stava, ze jsou obracene 
Take odezva kolektivu je pak do jiste miry opozdena. Pokud tam byly padla, tak gumky na FBL nebudou mozna vhodne.

Take odezva kolektivu je pak do jiste miry opozdena. Pokud tam byly padla, tak gumky na FBL nebudou mozna vhodne.
Spirit System developer