[VYŘEŠENO] Nastavení střihu vrtulky

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
Post Reply
TomasN

Měl bych ještě jeden dotaz. Mechanika vrtulky na Mini titanu je taková, že když dám páku vrtulky kolmo na ocas, je smykatko přibližne v prostředku dráhy, ale střih vrtulky není 0. Když nastavím střih vrtulky na 0 st. (jak je popsáno v manuálu Spiritu), tak smykátko není v prostředku dráhy a limit na jednu stranu je o dost jiný než na druhou.

Co je tedy lepší? Nastavit táhlo a subtrim ocasního serva tak, že má vrtulka střih na 0 st. a odlišné limity serva, nebo naopak mít v "neutrálu" serva smykátko vprostředku, cca stejné limity, ale nenulový střih (je to úhel který vyrovnává točivý moment od hlavního rotoru) vrtulky?
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
ZeXx86
Site Admin

Je lepsi zacit s nulovym strihem. Odlisne limity vrtulky nevadi.
Spirit System developer
TomasN

Dekuji za rychlou reakci. Predelal jsem to na 0 strih, byl jsem to proletet a zasekavani na jednu stranu vypada o neco lepsi (s nenulovym strihem mi to vice prokmytlo). Jeste ten BT modul, at to muzu doladit :)
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Post Reply