Ahoj,
Včera jsem poprvý naostro odzkoušel jednotku spirit pro, a reakce mi připadaly na můj vkus moc rychle, šla by ta jednostka nastavit aby reakce byly línější, pomalejší? je to ta funkce letový projev?
nastavení jednostky na línější reakce
Ne, je to Rychlosti rotace. Ale záleží i na tom kolik máš otáček na rotoru, kolik jsi nastavil výchylky na cyklice a kolektivu ....
Spirit System (Spirit W1, RS & GTR & all the others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Ahoj,
nastavit jde vše
Je třeba jen nejdříve zjistit, co znamenají ostré reakce?
Jestli pouze chvíli, kdy se pohne pákou a heli sebou rychle cukne.
Nebo když se páka drží a heli rotuje příliš rychle kolem dané osy?
Tzn. jedna věc je nastavit jemnější řízení kolem středu a druhá rychlosti rotace (aby se dal udělat např. rychle přemet - na místě).
Letový projev to spíše nebude.
Základem je nastavit si rychlosti rotací tak, aby to nebylo moc ani málo. To je v záložce Senzor. Je to v podstatě totéž, jako když se nastaví Dual Rate.
Také určitě doporučuji nastavit si Expa ve vysílačí na kanál vrtulky, křídelek a výškovky - 20-30% by mohlo být akorát.
nastavit jde vše
Je třeba jen nejdříve zjistit, co znamenají ostré reakce?
Jestli pouze chvíli, kdy se pohne pákou a heli sebou rychle cukne.
Nebo když se páka drží a heli rotuje příliš rychle kolem dané osy?
Tzn. jedna věc je nastavit jemnější řízení kolem středu a druhá rychlosti rotace (aby se dal udělat např. rychle přemet - na místě).
Letový projev to spíše nebude.
Základem je nastavit si rychlosti rotací tak, aby to nebylo moc ani málo. To je v záložce Senzor. Je to v podstatě totéž, jako když se nastaví Dual Rate.
Také určitě doporučuji nastavit si Expa ve vysílačí na kanál vrtulky, křídelek a výškovky - 20-30% by mohlo být akorát.
Spirit System developer
Dual Rate u FBL nedoporučuji nastavovat (alespoň ne ve velkém rozsahu).
Na to je právě ta rychlost rotace.
Rychlost 8 je vychozí na cyklice i vrtulce.
Na to je právě ta rychlost rotace.
Rychlost 8 je vychozí na cyklice i vrtulce.
Spirit System developer