GeoLink a OpenTX

V případě, že si s něčím nevíte rady ohledně systému Spirit, je zde to pravé místo na váš dotaz.
Post Reply
Peggy

Ahoj.
Měl bych dotaz a prosbu.
Chtěl bych zkusit GeoLink na T-Rex 600 a mám Horus x12 s OpenTX v.2.2.2
Bude mi to stímto systémem dobře chodit? a popřípadě co všechno k tomu ještě přikoupit na celkové propojení.
Mám Spirit Pro (Starší generace) přijímač X8R a propojeno přes Sbus.
Moc děkuju za odpověď
ZeXx86
Site Admin

Ahoj,

není třeba nic dokoupit. Stačí pouze GeoLink.
Spirit System developer
Peggy

Ahoj.
Jako vždy,děkuju za rychlou reakci.
Peggy

Ještě jen pro jistotu.
Budu to dávat do makety,tak se jen pro jistotu chci ještě zeptat,jestli GeoLink musí být připevněn venku na maketě a nebo klasicky na trubce a schovaný uvnitř v maketě.
Moc díky.
ZeXx86
Site Admin

Měl by mít přímou viditelnost na oblohu. Pokud bude zakrytý kapotou, zhorší se tím signál a zpomalí např. naběhnutí.
Může to ale stále být plně použitelné. Pokud to má ale fungovat co nejlépe, nemělo by to být zakryté ničím.
Spirit System developer
mirda328

Peggy wrote:Ještě jen pro jistotu.
Budu to dávat do makety,tak se jen pro jistotu chci ještě zeptat,jestli GeoLink musí být připevněn venku na maketě a nebo klasicky na trubce a schovaný uvnitř v maketě.
Moc díky.

Ahoj,
chtěl bych se tě zeptat, jestli už jsi namontoval Geolink do makety, popř. na jaké místo si jej instaloval a jestli to s ním už letělo?
Budu stavět taky maketu a mám v plánu do ní Geolink pořídit. Tak abych již počítal s místem, kde ho budu mít namontovaný.
Děkuji za odpověď.
Mirek
Hughes 500 s mechanikou T-Rex 500, Spirit, Taranis
Post Reply