Zdar,při dnešním pokusu o nahrání nejnovějšího firmwaru do Spiritu přestal software v počítači po cca 10 minutách nečinosti odpovídat,dioda na jednotce zhasla a dál nic.Jednotka po znovuzapnutí nereaguje.Přeninstaloval jsem tedy software a zkusil znovu a nic.Připojil jsem tedy druhou jednotku a opakovalo se totéž,resp.dioda zhasla hned po kliknutí na Flash na katrě aktualizace.Zkusil jsem znovunastalovat USB ovladače podle návodu zde na fóru a od té chvíle software při spuštění hlásí interface nerozpoznán.Zkouším vše možné,ale nic.Mám Mac.Prosím o pomoc,uzemnilo mi to 2 vrtulníky díky
ten postup jsem zkoušel několikrár na svým macu a nic.Před chvílí jsem zkusil nainstalovat software na windows počítač a taky nic. Po otevření Spirit setting program hlásí interface nerozpoznán,na záložce spojení stav- není připojena,v okénku zařízení nic není.Ostatní záložky včetně aktualizace nejdou otevřít.Vyzkoušel jsem celkem 3 interface káble a 2 počítače. Příjde mi jako kdyby bylo něčo špatně se Spirit Setting v2.5.2
ha,to pomohlo,obě jednotky jsou zpět z temnoty.Jen se mi to pořád nedaří rozchodit v mým macbooku,nenajde to interface a přitom jsem ovladač instaloval. Každopádně moc díky
už to zkouším asi po 20té,ale prostě nejsem schopen Spirit setting 2.5.2 rozchodit ve svým macbůku.Stále dokola to hlásí interface nenalezen.Několikrát jsem odnistaloval spirit setting.Na kartě spojení v okénku zařízení nic neni.Vyzkoušeny všechny 3 usb interface a všechny usb sloty co mám k dispozici.Noťas je i po aktualizaci OS,Už fakt nevím co stím.Asi mi nezbyde než jít a koupit notebook s w..w.. windousama