Ahoj,
chtěl bych si zprovoznit telemetrii na CC Edge 130 a SPIRIT, ale narazil jsem na problém. Když připojím CC propojku na kabel regulátoru, tak mi při připojení akumulátoru regulátor nechce naběhnout. BEC funguje.Regulátor mi nezačne pípat články. Co s tím? Na druhé heli jede vše ok, ale tam je PROčko. Zkoušel jsem i 2. propojku a nic. Co s tím?
EDIT: Tak tu telemetrickou propojku nemusím mít ani zapojenou do jednotky a dělá to ty stejné potíže. Když odpojím + od interního BEC, tak po připojení akumulátoru naskočí. To stejné při použití externího BEC. Kamkoliv připojím + , tak regulátoru po připojení aku nenastartuje. Už se s tím mořím 3. den a už nevím co dál. Kdyby někoho něco napadlo, tak budu vděčný. Díky.
CC Edge 130 CC propojka znefunkční regulátor
Ahoj,
je regulátor naprogramován na Link Live? Pokud ne, pak to fungovat nebude.
Musí se tato funkce vždy povolit a zároveň nastavit Castle telemetrii v jednotce Spirit.
http://manual.spirit-system.com/index.p ... .C3.A1toru
Mělo by to fungovat na všech regulátorech stejně.
je regulátor naprogramován na Link Live? Pokud ne, pak to fungovat nebude.
Musí se tato funkce vždy povolit a zároveň nastavit Castle telemetrii v jednotce Spirit.
http://manual.spirit-system.com/index.p ... .C3.A1toru
Mělo by to fungovat na všech regulátorech stejně.
Spirit System developer
Pak by jedině mohlo pomoci snížit rozsah plynu v jednotce - Rozsah plynu - Min.
U některých je nutné nastavit hodnotu trochu nižší. Zkusil bych 1030us.
U některých je nutné nastavit hodnotu trochu nižší. Zkusil bych 1030us.
Spirit System developer
Ahoj,
povedlo se problém vyřešit?
Pokud se používá externí BEC, pak se musí odpojit červený vodič z kabelu plynu od regulátoru. To znamená před Telem CC propojkou.
povedlo se problém vyřešit?
Pokud se používá externí BEC, pak se musí odpojit červený vodič z kabelu plynu od regulátoru. To znamená před Telem CC propojkou.
Spirit System developer
Je možné zaslat nastavení jednotky?
Není tam toho mnoho, co je třeba udělat. Když se to udělá správně, tak to musí fungovat.
Je možné to vyzkoušet třeba i s jinou jednotkou?
Není tam toho mnoho, co je třeba udělat. Když se to udělá správně, tak to musí fungovat.
Je možné to vyzkoušet třeba i s jinou jednotkou?
Spirit System developer