1.3 - letový záznam
Pujde urcite o nejake ruseni, ale proc se zhorsi az ke konci, to bohuzel nevim.
Jednotka tak zobrazuje, ze to ruseni prekrocilo urcitou mez, ktera jiz neni normalni.
Je u BECu feritovy krouzek?
Jednotka tak zobrazuje, ze to ruseni prekrocilo urcitou mez, ktera jiz neni normalni.
Je u BECu feritovy krouzek?
Spirit System developer
ano kroužek je jak na Master tak i na Slave kabelu regl YGE 120 LV vrtulník Goblin 500 takže od Spirita je asi 20cm
na předchozí verzi 1.2.0 nebyl žadny problém
vrtulník nesu asi 10m ne mavam s nim! dělam to tak již druhy rok.
už jsme to jednou řešily pak byla aktualizace verzi 1.2.0 a vše bylo ok
viewtopic.php?f=14&t=540
na předchozí verzi 1.2.0 nebyl žadny problém

vrtulník nesu asi 10m ne mavam s nim! dělam to tak již druhy rok.
už jsme to jednou řešily pak byla aktualizace verzi 1.2.0 a vše bylo ok
viewtopic.php?f=14&t=540
Spirit-ano / JETI DS-14 / Goblin 770 / Goblin RAW / Phoenix /
Verze 1.3.1 pro mne na Logu tenhle problém vyřešila, ale na Chase 360 se mi i s ní někdy vyskytuje: hlavní smyčka programu uvázla a na konci nízké napájecí napětí. Ale není to pokaždé. Feritový kroužek nemám, Hobbywing ho nemá a kabel mám akorát. Zkusím ho prodloužit a kroužek přidat.
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Nízké napájecí napětí tam vyskočí při odpojování pohoného aku (jak se pomalu vybíjí kondenzátory v regulátoru), to bych neřešil a ten zbytek evidentně až po přistání cestou ke stolu. Zkoušel jsi sednout a pak se mrknout, bez přenášení?

3x Goblin RAW 700 with Spirit GTR, Jeti DS16 II
Je jednoduche udelat ve FW to, ze jiz hlasit tento problem nebude.
Na pozadani mohu zaslat upravenou verzi, ktera toto hlasit nebude.
Ale limit je jiz nyni pomerne vysoko a proto je lepsi z naseho pohledu problem spise vyresit, nez prehlizet.
Mohla by to delat i statika, pokud je to v dobe dosedani, kdy reminek cinka v trubce.
Na pozadani mohu zaslat upravenou verzi, ktera toto hlasit nebude.
Ale limit je jiz nyni pomerne vysoko a proto je lepsi z naseho pohledu problem spise vyresit, nez prehlizet.
Mohla by to delat i statika, pokud je to v dobe dosedani, kdy reminek cinka v trubce.
Spirit System developer