Chase 360 - nastavení
Vyzkousim, kazdopadne jednotka je bez problemu (sice je po padu, ale posilal jsem ji k tobe na diagnostiku a poslal jsi mi ji overenou ze jse vse OK a plne funkcni). Takze vsazim na to, ze to servo je bud vadne nebo to bude jeste neco v mechanice... tak ci tak to jeste dnes zkusim zkontrolovat a dam vedet co nejdrive.
DX9 - Chase 360 - Spirit
ano , máš pravdu je tam skutečně takový mrtvý bod proto to cykluje . Kolega kamils to docela dlouho skoušel a zjistil že je tam takové mrtvé místo u trexe 450 to není , ale proč to tam je ? pak z tím ta jednotka bojuje bo to vykompenzuje nic a pak už je to moc , kolik točíš mne to chdí slušne od 1700 a lítám cca 2500 a fakt to mám dobré
servo maám to KDS na 6V vrtulka KDB nebo fusuno to je jedno
servo maám to KDS na 6V vrtulka KDB nebo fusuno to je jedno
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
Nepojedeš o výkendu na akci na Trnávku ? mrkli bychom se na to viceméně to každému lítá i Kamilovi a mí´á karbonovou trubku , ja dal kovovou a bylo toabez problému
DC-16,Chase 360 Spirit, Sniper II Spirit, LA 700 Spirit, Agile 7,2 Spirit a nějaké letadla
Vše vyřešilo změna serva za mini místo micro
koupil jsem kvalitní servo BK DS-5005HV a vše jede jako po drátkách
díky všem za pomoc.
P.S. Doporučuji používat nastavení reglu Hobbywing 50A V3 platinum dle stránek výrobce motoru XNovy, lítá to líp než s tím co jsem tam dával na radu zde

P.S. Doporučuji používat nastavení reglu Hobbywing 50A V3 platinum dle stránek výrobce motoru XNovy, lítá to líp než s tím co jsem tam dával na radu zde

DX9 - Chase 360 - Spirit
elfew wrote:Mate nejak upravene hodnoty governoru pro Chase 360 v novem fw 1.3? Dik
S 1.2 jsem Spirit governor nepoužíval tak neumím porovnat rozdíl, s 1.3 jsem dnes zkoušel 5/4 a 6/5. 5/4 mi oproti Hobbiwing governoru přijde horší, 6/5 je asi srovnatelné, viz příloha. Ještě budu zkoušet další varianty, ale nevím kdy se k tomu dostanu.
Hobbywing governor:
Spirit governor 5/4:
Spirit governor 6/5:
Jo a motor mám Xnova XTS 2618-1860KV
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Diky za info. Hodnoty v 1.3 governoru se urcite budou mirne lisit.
Urcite je treba znovu nastavit Max., Odezva governoru a Mira drzeni otacek.
Urcite je treba znovu nastavit Max., Odezva governoru a Mira drzeni otacek.
Spirit System developer