používám užitečnou funkci Výškové omezení. Na jedné heli (kde je Spirit Pro) funguje perfektně.
Na druhé heli (kde je Spirit) je měření výšky velmi nepřesné. Někdy je výška tak nízko, že by se heli dotknula země aniž by došlo k aktivaci zvedání, jindy místo nastavených 2,5m je reakce cca v 10 metrech. Toto chování jsem zjistil v posledních dnech, kdy při létání byla teplota okolo 0°C. Nemůže toto chování být způsobeno tou nízkou teplotou?
Druhý problém:
Také jsem vypozoroval, že občas po přistání na GeoLinku nesvítí modrá LEDka, tedy zřejmě nejsou satelity, a ani tím pádem nefunguje "návrat domů". Obávám se, aby se mi toto nestalo ve vzduchu, až budu návrat domů životně potřebovat

FW: Spirit 2.6.1, GeoLink 1.0.2
Pozn. S dotyčnou jednotkou GeoLink jsem měl už dříve problém (jevilo se mi to jako slabá citlivost na satelity), byla u vás v opravě, přeletovali jste ji, chybu jste nezaznamenali (neprojevila se u vás).
Edit: Udělal jsem test: Heli jsem postavil na balkóně (venkovní teplota je +7°C), připojil jsem Spirit settings přes WiFi link a koukal jak ujíždí výška. Během 5 minut to zadriftovalo o 4,4m - takhle nepřesný ten barometr přeci být nemůže? No a jako bonus - pouze 5 satelitů

Edit 2:A teď jsem dal druhou helikoptéru (s jiným Geolinkem) na stejné místo, a výsledek je úplně jiný - takový, jaký bych si představoval. Driftuje to pouze o max. 0,3m, spíš 0,2m. A satelitů je 12.

Dělá to na mě dojem, že ten první Geolink je nemocný a že si s ním koleduju o průšvih.
Mohl byste prosím někdo otestovat vaši jednotku, kolik vám to ujíždí? Děkuju!