Zdravím,
stává se mi u jednotky Spirit PRO / mám i jiné ale tam si nevzpomínám - už dlouho neletěly / - takže ještě jednou - SPIRIT PRO - inicializace - signál ukončení neproběhne cuknutím cykliky ale pouze poskočením výškovky / T-REX 600 nitro /.
přiznám se že s tím lítám - ale nedá mi to neptat se.
mám verzi 2.8.0 a je zajímavé, že po aktualizaci se chová normálně a po čase se vrátí zpět a cukne jenom výškovka
a ještě se chci zeptat - létám pohodové pokouším se o maketové létání - v režimu governor - jak zpomalit reakci serva plynu na změnu zátěže?? / benzín nemá rád rychlé změny - alespoň ne ten můj s klasickým /nitro/ karburátorem ??
dík za odpověďi
R
je inicializace korektní ??
Když při inicialziaci cukne jen výškovka, tak máš v jednotce uložený záznam s předešlého letu ve kterém je nějaká chyba. Připoj jendotku k PC, nebo k Android aplikaci, běž do diagnostiky a otevři záznam letu. Zkontroluj jestli ta chyba je nebo není důležitá. Příští inicializiace už proběhne standardně
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Je to například tady
http://manual.spirit-system.com/index.p ... lutions/cs
Viz "Výškovkové servo se při dokončení inicializace nepohybuje".
Chovají se takhle všechny jednotky. Jen u těch ostatních nebyl v průběhu letu žádný vážný problém, takže se záznam neuložil.
http://manual.spirit-system.com/index.p ... lutions/cs
Viz "Výškovkové servo se při dokončení inicializace nepohybuje".
Chovají se takhle všechny jednotky. Jen u těch ostatních nebyl v průběhu letu žádný vážný problém, takže se záznam neuložil.
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Ano, je to trochu nešťastně popsáno, ale jde o to samé. Buď cyklika poskočí vodorovně, to je normální inicializiace. Nebo se pohybuje přes výškovku a to je signalizace, že je uložený záznam s problémem z předešlého letu a je vhodné si ho před dalším létáním prohlédnout.