Překmitávání vrtulky
Me osobne se stalo, ze mi za letu odeslo servo DS650 tak, ze se v nem rozlepil motorek. Ano motorek je tam prilepeny. Zadne jine jisteni. Dalo se to ale napravit.
Spirit System developer
Pokud by vsechny pokusy selhaly, muzes zkusit povolit parametr Rozsirene zpracovani signalu (ve verzi 1.0.23).
Heli by si mela poradit lepe s prip. mechanickymi problemy. Po aktivaci je ale nutne nastavit drzeni piruet na cca 170 a asi doladit mirne zisk. Mohlo by to pak byt v poradku alespon co se tyce zasekavani, ale bohuzel to neni to nejlepsi reseni.
Heli by si mela poradit lepe s prip. mechanickymi problemy. Po aktivaci je ale nutne nastavit drzeni piruet na cca 170 a asi doladit mirne zisk. Mohlo by to pak byt v poradku alespon co se tyce zasekavani, ale bohuzel to neni to nejlepsi reseni.
Spirit System developer
Ok, vyzkouším. Ohledně těch vibrací, zdá se mi, že jich tam mám oproti dalším celkem hodně. Testem jsem prošel, ale i tak je tam toho dost. Zkusím s tím něco udělat, ale až příjde podvozek a nový ložiska na hlavní hřídel. Už nejsou vůbec v dobrým stavu.
OK. Taky muzes proverit, zda se nepouziva governor v regulatoru.
Pokud je tam Align regulator, tak tam ho doporucuji vypnout.
Vetsine neustale lomcuje s motorem. Pokud je ale vrtulka behem visu v klidu a nekope to do ni, tak to tim nebude.
Pokud je tam Align regulator, tak tam ho doporucuji vypnout.
Vetsine neustale lomcuje s motorem. Pokud je ale vrtulka behem visu v klidu a nekope to do ni, tak to tim nebude.
Spirit System developer
Zrejme tu ctecku PDF system nevidi, o jaky program se jedna?
Treba s acrobat readerem by to melo byt v poradku, pokud se klasicky nainstaluje.
Treba s acrobat readerem by to melo byt v poradku, pokud se klasicky nainstaluje.
Spirit System developer
A kdyz kliknes na nejaky PDF soubor, otevre se v nem?
Spirit System developer