Dobrý den,
mám geolink na Goblin 700 již delší dobu a nikdy jsem nepozoroval problém. Po zapnutí se rozsvítila modrá LED a v pohodě.
Chtěl jsem teď udělat upgrade fw, připojil přes kabel a upgrade dojel na 99% a pak konec, chyba, že je geolink nedostupný. Několikrát jsem projel popsané postupy a na konec obnovil ze zálohy, což nějak asi prošlo, protože na něm vidím aktuální fw.
Nicméně ale se teď po zapnutí děje, že začne zvláštně problikávat - viz video:
https://youtube.com/shorts/B57c5m6TN08?feature=shared
a v appce je, že je nestabilní připojení, viz. foto.
Odpojil jsem kablík, proměřil a zdá se být dobrý.
Na heli jsem nesahal a jen několikrát zap/vypnul a najednou se Geolink chytl, neblikal a v appce normálně vidím informace.
Zase heli vypnu, zapnu a zase problém s blikáním a nedostupností.
Kablík mám delší, ale zakoupený u vás. Heli nespadla, nic. Připojeno mám k Spirit PRO a má aktuální fw.
Prosím, netušíte?
Díky,
Milan
Geolink - blikání po zapnutí
S GeoLinkem nic není. Stačí dokončit kalibraci kompasu. Je ale podivné, že se kalibrace spustila sama. Ta je spuštěna vždy po kliknutí na tlačítko kalibrovat kompas.
Spirit System developer
Díky, dnes jsem provedl kalibraci a zdá se vše opravdu OK.
Zmátlo mne to blikání jinak než je popsáno v návodu a hlavně to, že se rozpadala komunikace v rámci aplikace. Bál jsem se na kalibraci kliknout, aby se nedostalo do nějakého divnostavu, když v návodu se o takovém chování nepíše...
Že se spustila kalibrace nevím, já neklikal. Ale , jak jsem psal, aktualizace geolinku neproběhla úspěšně a pouštěl jsem ze zálohy. Tak možná proto ta kalibrace???
Díky a letu zdar,
Milan
Zmátlo mne to blikání jinak než je popsáno v návodu a hlavně to, že se rozpadala komunikace v rámci aplikace. Bál jsem se na kalibraci kliknout, aby se nedostalo do nějakého divnostavu, když v návodu se o takovém chování nepíše...
Že se spustila kalibrace nevím, já neklikal. Ale , jak jsem psal, aktualizace geolinku neproběhla úspěšně a pouštěl jsem ze zálohy. Tak možná proto ta kalibrace???
Díky a letu zdar,
Milan